Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Iulius Parc s-a transformat în „The Glowing Garden”

Animale, grădini cu fructe gigant, personaje din basme sunt doar câteva exemple dintre cele 170 de instalații luminoase care au cucerit spațiul din proximitatea Iulius Mall Cluj.

Iulius Parc găzduiește, din luna decembrie, o oază de lumină și culoare ce transportă vizitatorii într-un univers feeric.

Animale, grădini cu fructe gigant, personaje din basme sunt doar câteva exemple dintre cele 170 de instalații luminoase care au cucerit spațiul din proximitatea Iulius Mall Cluj. Expoziția poate fi vizitată zilnic, între 16:00 și 22:00, până în 20 ianuarie.

Biletele se achiziționează din zona special amenajată în parc. Un eveniment special care combină arta luminoasă cu frumusețea naturii are loc în Iulius Parc. Expoziția „The Glowing Garden” reunește 170 de instalații luminoase sub formă de animale.

Printre acestea se numără un pui de elefant în mărime naturală, tigri în junglă, delfini, păsări flamingo, grădini cu fructe gigant, personaje din basme, dar și multe alte figurine spectaculoase și poate fi admirată până pe 20 ianuarie 2024. Figurinele sunt luminate cu becuri led, pentru un consum responsabil de energie electrică.

Expoziția este deschisă zilnic, în intervalul orar 16.00 – 22.00, iar achiziționarea biletelor se face la zona special amenajată în Iulius Parc. Prețul unui bilet pentru adulți este 35 de lei, pentru copii și pensionari, de 30 de lei, iar un pachet pentru o familie formată din doi adulți si doi copii este de 120 de lei.

Copiii sub 3 ani au intrarea gratuită. Evenimentul „The Glowing Garden” este realizat de Agenția Coco, alături de ingineri și designeri din diferite țări, găzduit de Iulius Parc și susținut de Iulius Mall Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) a informat că, din 8 ianuarie, continuitatea serviciilor publice pe toată zona cuprinsă între Cluj și Oradea va fi asigurată prin introducerea serviciilor de autocare sau autobuze.

Închiderea liniei ferate Cluj – Oradea prinde CFR Călători pe picior greșit

Articolul următor
HiSky a introdus în sistemul de rezervări posibilitatea de achiziție directă a zborurilor spre New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj și Chișinău.

HiSky va duce clujenii la New York prin București

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share