Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lou Bega va concerta în Polivalenta de la Cluj

Petrecerea organizată de Retro Party Romania (RPR) în 8 martie e dedicată femeilor, iar concertele live vor fi susținute de artiști consacrați precum Lou Bega, Mirabela Dauer, Hara, DJ Project.

Cea mai mare petrecere de Ziua Femeii va fi la Sala Polivalentă cu Lou Bega, Mirabela Dauer, DJ Project și Hara.

Petrecerea organizată de Retro Party Romania (RPR) în 8 martie e dedicată femeilor, iar concertele live vor fi susținute de artiști consacrați precum Lou Bega, Mirabela Dauer, Hara, DJ Project. DJ Antenna va pregăti set-uri cu cele mai mari hituri retro din toate timpurile.

„Prin acest eveniment dorim să recunoaștem puterea, frumusețea și contribuția extraordinară a femeilor în viața noastră și în societate. Fie că vorbim despre mame, surori, partenere de viață sau prietene dragi, Ziua Femeii este un prilej minunat să le arătăm recunoștința și aprecierea noastră”, anunță organizatorul RPR, Flavius Buzilă, solistul trupei Hara.

Artiști apreciați în țară și în străinătate urcă pe scena BTarena de Ziua Femeii. Cap de afiș este artistul german Lou Bega. El s-a remarcat în industria muzicală cu hitul său internațional “Mambo No. 5”, urmat de “I got a Girl”, “Mambo, Mambo”, “Tricky Tricky“.

DJ Project, unul dintre cele mai longevive proiecte dance de muzică românească, înființat în 2000, a reușit să-și consolideze poziția în industria muzicală din România, colaborând cu artiste în plină ascensiune. Hara încântă de 20 de ani cu piese precum „Totaya Ye”, „Ce ți-aș face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo”.

La ediția din martie 2023 a Retro Party pentru Ea, Hara a înregistrat videoclipul celei mai recente piese, “Noapte albă”, care a strâns până acum 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, vor susține recitaluri Mirabela Dauer și DJ Antenna.

Există trei categorii de bilete: Party Zone, Comfort Zone și Best View. Toate categoriile de tichete oferă acces pe ringul de dans de la Sala Polivalentă, până după miezul nopții. Categoriile Comfort Zone și Best View oferă acces și la zona cu scaune.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Blajul va avea centură ocolitoare de 145 milioane lei până în 2026

Articolul următor

Baze sportive noi anunțate de ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share