Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A 19-a gală anuală EuropaProperty SEE Real Estate Awards & CEO Forum

#RoMixedUse2024  Cea de-a 19-a ediție a Galei Premiilor imobiliare EuropaProperty pentru SEE și a Forumului de networking pentru CEO este pregătită să fie un eveniment esențial, care reunește profesioniști locali, regionali și internaționali din domeniul imobiliar comercial. Acest eveniment de lungă durată a conectat în mod constant experții din industrie pentru a explora perspectivele de investiții și dezvoltare în regiune.

Având în vedere că România și regiunea SEE au fundamente solide în diferite sectoare, inclusiv imobiliare – investiții, dezvoltare, birouri, industrial, retail și rezidențial, acest eveniment este gata să fie o piatră de temelie atât pentru jucătorii locali și internaționali consacrați, cât și pentru cei aspiranți.

EuropaProperty sărbătorește 19 ani de succes în regiune și se întoarce din nou la Hotelul Radisson Blu pe 18 aprilie 2024. Aici, realizările remarcabile ale companiilor și liderilor de proiecte din regiunea SEE vor fi onorate.

EuropaProperty este dedicată promovării cunoștințelor cheie pentru achiziții și încheierii de tranzacții prin reunirea utilizatorilor finali și a profesioniștilor din industrie. Participanții din acest an reprezintă cei mai dinamici jucători din retail, ESG, BPO, servicii, IT, producție, dezvoltare, investiții atât din regiune, cât și din afara ei.

Evenimentul se desfășoară într-o zi, începând cu un CEO Forum dimineața, cu paneluri de discuții de impact care abordează sectoarele și problemele cheie ale regiunii. Acesta este urmat de o seară de cocktail-uri în deschidere, cină și gală de premiere, oferind oportunități de networking pe tot parcursul zilei și până la orele târzii.

#RoMixedUse2024

Țările eligibile pentru premii includ Albania, Bulgaria, Croația, Macedonia, Muntenegru, Republica Moldova, România, Serbia și Slovenia. Un juriu imparțial, format din profesioniști cu experiență din diverse sectoare din industria imobiliară comercială și de retail din regiune, supraveghează procesul de selecție a premiilor.

Nominalizările sunt în prezent deschise și pot fi depuse online la www.SEERealEstateAwards.com. Având în vedere reputația sa de a fi sold out în fiecare an, vă recomandăm să rezervați din timp masa dvs. pentru companie, opțiuni de sponsorizare sau parteneriat. Cea de-a 19-a gală și forumul anual EuropaProperty SEE Real Estate Awards vor avea loc la Hotelul Radisson Blu din București, România, pe 18 aprilie.

Publicat în cadrul proiectului #RoMixedUse2024 – analiză națională de referință, primul studiu integrat – Market Pulse Report despre proiectele mixed-use care au redefinit business & stil de viață în orașele din România, incluzând un Top 10 al proiectelor emblematice prezentate în detaliu și un Top 20 proiecte mixed-use de perspectivă din țară, ediția I, parte din capitolul exclusiv tematic al revistei TB 125.

Partener strategic: Speedwell.

Parteneri principali: Nhood România, Rustler Properties, CTP România, Concept Structure

Cu sprijinul: KONE, Metigla, AFI Romania, Urban Plaza, RAP Invest, OPTIM PM, Iulius, Wiren, Grupo Demetra, Tenrom

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Demonstrații de robotică la Primăria Mediaș

Articolul următor

Urban Plaza, viziunea pentru lifestyle elevat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share