Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Urban Plaza, viziunea pentru lifestyle elevat

#RoMixedUse2024  “În continuare ne dorim să oferim Brașovului cel mai frumos proiect cu funcțiuni mixte, construit la standarde înalte de calitate. Brașovul s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, chiar în contextul unor transformări structurale și nu numai, a atins un standard înalt la nivel național, situându-se în topul primelor patru judete din țară, și are încă foarte mult potențial de exploatat la nivel de industrie, economie și dezvoltare integrate”, argumentează Ionuț Angheluș, General Manager Urban Invest, viziunea pentru viitorul proiectului Urban Plaza.

Ce argumente de business și viziune personală au inspirat inițial abordarea unui proiect cu funcțiuni diversificate în această zonă a Brașovului?

Viziunea asupra societății în care vrem să trăim, să ne creștem copiii, este una înainte de toate, individuală. Fiecare dintre noi, trebuie să ne dorim mai mult și să acționăm totodată în direcția dorințelor noastre. Încă din 2007 avem aceasta credință și investind constant în oameni, materiale și tehnologie, am reușit să creăm adevărate comunități, în care lucrul bine făcut și un nivel ridicat de trai sunt standardele unei vieți de calitate. În ceea ce privește argumentele de business, atât dezvoltarea noastră cât și a orașului care este în continuă expansiune și dezvoltare economică, ne-au dat curajul să trecem la nivelul următor. În domeniul imobiliar să construiești proiecte cu funcțiuni mixte este o provocare în sine, dar ceea ce în 2018 era doar un vis măreț, iată astăzi este la finalul celei de a treia faze din cele patru etape de dezvoltare.

Care au fost principalele provocări și borne reper depășite până acum, ce beneficii și noi dimnesiuni considerați că aduce până acum ansamblul dezvoltat?

Urban Plaza a crescut și s-a dezvoltat în contextul celor mai mari provocări, atât economice, cât și politice ale ultimilor ani. Traversăm un amplu proces de schimbare, iar în aceste vremuri pe care le trăim, succesul unui business se măsoară în capacitatea de adaptare la piață, nevoile clienților, trenduri, tehnologii. Referindu-ne la beneficiile aduse orașului, odată cu dezvoltarea proiectului, suntem mândri că acesta este unul dintre proiectele care au contribuit major la regenerarea Brașovului, astfel că astăzi mulți oameni aleg să se relocheze aici, nu numai în interes professional ci și datoritș calității vieții. Detaliile ne diferențiază, iar atenția acordată acestora, înseamnă printre altele, respect pentru beneficiar. Viața de calitate include și alte componente importante cum ar fi sănătatea și sustenabilitatea. Astfel că atenția acordată spațiilor verzi, investițiile majore în amenajări peisagistice, și totodată construirea celui mai mare parc rezidențial din Brașov, fac din Urban Plaza cel mai verde cartier, un complex însuflețit nu numai de oameni ci și de o mulțime de plante, arbori, arbuști.

#RoMixedUse2024

Ce presupune evoluția proiectului în continuare și cum vedeți evoluția zonei și orașului?

Realizările sunt direct proporționale cu dimensiunea viselor noastre, așa că în continuare Urban Plaza este un obiectiv măreț pe care vrem să îl indeplinim, schimbând totodată prin realizarea lui completă, perspectivele sectorului rezidențial și să redefinim experiența locuitului la bloc, care oricum este foarte diferită față de anii precedenți. Sigur că nu vom putea schimba noi oamenii din jur, dar ceea ce este cert, este că ne putem alege oamenii cu care vrem să ne înconjurăm. Noi suntem Urban Invest și căutăm parteneri cu țeluri și viziuni comune.

Care sunt obiectivele pentru perioada următoare?

Principalul nostru obiectiv este să continuăm dezvoltarea proiectului Urban Plaza, menținând același standard de calitate care ne-a consacrat. Avansăm constant și suntem încântați că lucrările la zona rezidențială se apropie de final, am livrat deja 2.000 de apartamente, urmând zona de funcțiuni mixte și servicii, faza cea mai ambițioasă. Aici investiția este evaluată la aproximativ 100 milioane de euro și va cuprinde pe lângă o componentă rezidențială, spații de birouri, un hotel Marriott, zona de retail, clinica medicală, SPA, restaurante, faza de execuție măriginită de cel mai mare parc rezidențial ce poartă semnătura renumitului peisagist Gianfranco Paghera, care este deja finalizat, spre marea bucurie a micilor și marilor rezidenți deopotrivă.

Publicat în cadrul proiectului #RoMixedUse2024 – analiză națională de referință, primul studiu integrat – Market Pulse Report despre proiectele mixed-use care au redefinit business & stil de viață în orașele din România, incluzând un Top 10 al proiectelor emblematice prezentate în detaliu și un Top 20 proiecte mixed-use de perspectivă din țară, ediția I, parte din capitolul exclusiv tematic al revistei TB 125.

Partener strategic: Speedwell.

Parteneri principali: Nhood România, Rustler Properties, CTP România, Concept Structure

Cu sprijinul: KONE, Metigla, AFI Romania, Urban Plaza, RAP Invest, OPTIM PM, Iulius, Wiren, Grupo Demetra, Tenrom

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

A 19-a gală anuală EuropaProperty SEE Real Estate Awards & CEO Forum

Articolul următor

Proiecte reper și oportunități pentru 2024, prezentate la Chișinău

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share