Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SPEEDWELL lansează vânzările pentru GLENWOOD ESTATE, ansamblul rezidențial premium din Corbeanca

SPEEDWELL, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari din România, lansează vânzările pentru GLENWOOD ESTATE, noul proiect rezidențial de vile premium amplasat în apropiere de București, în Corbeanca. Ansamblul va integra un total de 209 locuințe, 50 dintre acestea fiind construite în prima faza a proiectului. Începerea lucrărilor de construcție este programată pentru primăvara acestui an, urmând ca primele unități rezidențiale să fie predate în 2025. Investiția totală este estimată la 94 milioane de euro, 21 milioane de euro fiind alocați primei etape de dezvoltare. GLENWOOD ESTATE promovează conexiunea cu natura și prezintă o abordare unică care se concentrează pe siguranță, confort, sustenabilitate și design.

Localizat în Corbeanca, la doar câțiva kilometri de capitală, într-o zonă privilegiată, înconjurată de verdeață, ansamblul rezidențial va fi dezvoltat pe un teren de 14 hectare cu acces direct și vizibilitate către lacul Ostratu. GLENWOOD ESTATE este o comunitate sigură, cu circuit închis, care include un mix de vile premium, cu regim de înălțime redus, înconjurate de spații verzi – grădini generoase și private și parcuri publice. Un alt factor care conferă proiectului o notă distinctivă este designul locuințelor. Inspirat de arhitectura organică, care dezvoltă structuri și clădiri prin promovarea armoniei dintre habitatul uman și natură, conceptul integrează străzi private, cu poteci și alei pietonale, piste pentru biciclete, culori și materiale naturale, toate puse în evidență prin iluminat special.

Vilele sunt armonios distribuite pe întreaga suprafața a terenului și beneficiază de o dispunere atent planificată, ce pune accent pe spațiile generoase dintre locuințe, astfel încât rezidenții să se bucure de intimitate și de o atmosferă relaxantă care încurajează o un stil de viață echilibrat.

“Suntem încântați să extindem portofoliul rezidențial în apropiere de București, în Corbeanca, prin dezvoltarea GLENWOOD ESTATE, un proiect dedicat celor care sunt în cautarea unui mediu liniștit și natural, dar care oferă acces rapid la viața agitată a capitalei. Noul ansamblu de vile va fi integrat rapid în comunitatea existentă, oferind acces rezidenților la o selecție largă de facilități și spații verzi. Locuințele vor avea acces direct și deschidere către lacul Ostratu, acesta fiind un plus în ceea ce privește experiența rezidențială a viitorilor locatari. Ne bucurăm să lansăm vânzările pentru noile locuințe și suntem încrezători că vom livra primele unități până în 2025.”, a declarat Didier Balcaen, CEO și Cofondator SPEEDWELL

GLENWOOD ESTATE va integra vile cu patru și cinci camere, cu suprafețe nete cuprinse între 140 și 220 de metri pătrați și grădini între 322 și 557 de metri pătrați. Fiecare unitate va beneficia de materiale de cea mai bună calitate și design modern cu finisaje premium în culori naturale adaptate împrejurimilor. Cu o comunitate deja formată, GLENWOOD ESTATE va fi preponderent un ansamblu rezidențial. Fiecare vilă va dispune de cel puțin două locuri de parcare private destinate rezidenților și vizitatorilor. În plus, facilități precum zone sportive și restaurante, vor fi integrate în etapele ulterioare.

”În linie cu lansarea Raportului de Sustenabilitate pentru anul 2022, articulat de o strategie de sustenabilitate coerentă, dezvoltările noastre viitoare vor lua în considerare acțiuni care susțin misiunea pe care ne-am propus-o în această direcție. Unul dintre cele mai ambițioase obiective ale noastre este atingerea neutralității emisiilor de dioxid de carbon până în 2050, iar GLENWOOD ESTATE este unul dintre primele proiecte pe care le vom dezvolta conform acestui criteriu. Componenta puternică de sustenabilitate este în linie cu obiectivele noastre ca dezvoltator, precum și cu toate caracteristicile zonei care înconjoară noul proiect rezidențial premium. Amplasat în apropierea lacului Ostratu, ansamblul  oferă accesibilitate la facilitățile importante din proximitatea suburbiilor.” a declarat Jan Demeyere, arhitect și Cofondator SPEEDWELL

Conceptul noii dezvoltări este în concordanță cu obiectivul principal al SPEEDWELL, acela de a îmbunătăți calitatea vieții clienților și comunităților. GLENWOOD ESTATE va fi dezvoltat în conformitate cu standardele Green Homes. Similar tuturor proiectelor SPEEDWELL, pe lângă componenta de sustenabilitate, GLENWOOD ESTATE pune accent pe bunăstarea comunității și pe oferirea unui grad ridicat de confort. În această direcție, rezidenții se vor bucura de spații atent proiectate care vor reduce atât impactul asupra climei, cât și costurile utilităților, prin implementarea panourilor fotovoltaice, a pompelor de căldură, reutilizarea apei pluviale și a altor măsuri similare. Protejarea naturii și limitarea impactului asupra mediului sunt cele două principii fundamentale pe care compania le va respecta în dezvoltarea proiectului.

SPEEDWELL a finalizat și are în diferite stadii de dezvoltare peste 10 proiecte mari la nivel național, precum RECORD PARK în Cluj-Napoca, PALTIM în Timișoara, MIRO, THE IVY, TRIAMA și SPACEPLUS în București. Tot în București, compania a lansat vânzările pentru THE MEADOWS, proiectul rezidențial premium, înconjurat de natură. Acesta este al doilea proiect pentru care compania va folosi inițiative și tehnologii NZEB (emisii de carbon aproape de zero) pentru protejarea mediul înconjurător și a biodiversității.

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, The IVY, TRIAMA Residence, MIRO, THE MEADOWS, CityZen și SpacePlus în București, GLENWOOD Estate în Corbeanca, PALTIM și un alt proiect recent anunțat în Timișoara și RIVERSIDE City în Râmnicu-Vâlcea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Finaliștii AHK Awards

Articolul următor

MIPIM 2024 attracts city leaders from Rome to Rio de Janeiro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share