Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Baia Mare se vrea stațiune turistică

Doru Dăncuș, primarul interimar al Băii Mari, s-a întâlnit la MEAT cu secretarul de stat Ioan Lucian Rus pentru a solicita sprijin concret în accelerarea unor proiecte esențiale pentru comunitatea băimăreană.

Municipalitatea a depus un proiect de complex de agrement acvatic în zona Câmpul Tineretului.

Doru Dăncuș, primarul interimar al Băii Mari, s-a întâlnit la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) cu secretarul de stat Ioan Lucian Rus pentru a solicita sprijin concret în accelerarea unor proiecte esențiale pentru comunitatea locală.

Acesta se angajează să crească performanța administrativă și să susțină dezvoltarea economică a municipiului. Întrevederea a avut ca rezultat promisiunea de sprijin pentru urgentarea emiterii hotărârii de guvern prin care Baia Mare să fie declarată stațiune turistică de interes național.

“Am obținut asigurări la MEAT privind sprijinul pentru accelerarea acestui demers. Această măsură va contribui la obținerea unui punctaj mai mare pentru finanțarea proiectelor de dezvoltare locală, în special pentru complexul de agrement acvatic din zona Câmpul Tineretului, depus spre finanțare în noul exercițiu financiar al Programului Operațional Regional 2021-2027”, arată Dăncuș.

Primăria Baia Mare și-a menținut angajamentul pentru creșterea performanței administrative și dezvoltarea economică, cu sprijinul partenerilor locali și al MEAT. “M-am angajat să urgentez înființarea Organizației de Management a Destinației Baia Mare și să contribui activ la constituirea OMD Regional Maramureș – Satu Mare”, a declarat primarul interimar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Primarul interimar al Băii Mari, Ioan Doru Dăncuș, s-a întâlnit cu ambasadorul Chinei în România, Han Chunlin. Printre subiectele abordate, de la cele economice, turistice și până la cele culturale, se regăsesc reconversia siturilor industriale, dezvoltarea conectivității și promovarea schimburilor culturale.

Chinezii vor să valorifice economic terenurile decontaminate din Baia Mare

Articolul următor

Cele mai tari firme din Bihor care aniversează în acest an 30 de ani

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share