Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gratuități și beneficii pentru turiștii care vizitează Oradea în anul 2024

Anul 2024 vine cu o nouă ediție a campaniei „Oradea cu drag”, astfel că Oradea își va întâmpina turiștii cu o serie de beneficii și gratuități și anul acesta, începând cu data de 1 februarie.

 

În cadrul ediției anterioare, derulată în perioada 1 martie – 31 decembrie, programul a fost accesat de 4.420 turiști. Vizitatorii au utilizat 604 coduri pentru transport gratuit în rețeaua OTL, respectiv 8.240 de coduri de acces gratuit/reducere în cadrul muzeelor și cafenelelor/restaurantelor partenere. Tot în 2023, în campanie s-au înscris 37 de unități de cazare, respectiv 14 restaurante și cafenele.

 

Parteneri 2024

Până la acest moment, 34 de parteneri HoReCa (unități de cazare, restaurante și cafenele) s-au înscris la ediția 2024 „Oradea cu drag”. Lista este deschisă, iar cei care doresc să se înscrie o pot face în continuare pe office@visitoradea.com, pe toată perioada de desfășurare a campaniei (1 februarie – 31 decembrie 2024).

La fel ca în anii anteriori, prin intermediul acestei campanii, turiștii care vor fi cazați la una dintre unitățile de cazare partenere din Oradea pentru minimum două nopți consecutive se vor putea bucura și anul acesta de o serie de beneficii.

 

Beneficii

Printre beneficiile oferite turiștilor se enumeră:

  1. Acces gratuit la obiectivele turistice din administrarea Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor (Oradea Heritage): Turnul Primăriei Oradea, Casa Darvas-La Roche, Templul Francmasoneriei Oradea, Sinagoga Neologă Sion, Sinagoga Aachvas Rein – Sinagoga Istoriei Evreilor din Oradea;
  2. Acces gratuit la toate secțiile muzeale care aparțin de Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal: Muzeul Țării Crișurilor, Muzeul Orașului Oradea – Cetatea Oradea, Muzeul Memorial Aurel Lazăr, Muzeul Memorial Ady Endre, Muzeul Memorial Iosif Vulcan;
  3. Transport gratuit pentru 24 de ore în întreaga rețea de transport public (OTL);
  4. Reduceri atractive la cafenelele și restaurantele partenere din Oradea.

Lista unităților de cazare și a restaurantelor/cafenelelor partenere actualizată se poate consulta în timp real pe https://www.visitoradea.com/ro/blog/oradea-cu-drag.

Cum funcționează aplicația oradealifenouveau.ro?

Site-ul www.oradealifenouveau.ro asigură o comunicare transparentă între furnizorii de servicii și oferă conectivitate directă între unitățile de cazare, muzee și rețeaua de transport public (OTL). Înregistrarea turiștilor, generarea codurilor de gratuități și comunicarea dintre partenerii campaniei se va realiza prin intermediul acestui site. Această aplicație nu este destinată utilizării turiștilor.

Odată ce turistul este înregistrat în sistem, acesta va primi un mesaj care conține codul unic și un cod QR. În baza acestui cod unic, turistul va avea acces la toate beneficiile campaniei. Un cod poate fi folosit o singură dată și nu poate fi transferat, acesta fiind nominal. Gratuitatea de 24 de ore pentru rețeaua de transport public din Oradea se va putea activa de către turiști prin trimiterea unui SMS la un număr special OTL. Controlorii OTL vor avea posibilitatea să verifice valabilitatea codului unic prezentat de către turiști.

Aplicația este gratuită și respectă normele GDPR în vigoare.

Campania „Oradea cu drag” este organizată de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea, în parteneriat cu OTL, Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor (Oradea Heritage), instituțiile muzeale din oraș și unitățile din industria ospitalității. Ediția a V-a se desfășoară în perioada 1 februarie – 31 decembrie 2024.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Imobiliare 360 este o agenție specializată în vizionări de proprietăți de la distanță cu ajutorul ochelarilor de realitate augmentată și a tehnologiei avansate. Prin inteligența artificială sunt create tururi virtuale detaliate, în special pentru persoanele aflate în străinătate.

Sorin Sucală, Imobiliare 360: “Va trebui să fim consultanți, nu simpli agenți”

Articolul următor
Am transmis Agenției Naționale pentru Achiziții Publice documentația necesară atribuirii contractelor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate pentru construirea drumului de mare viteză Caransebeș - Lugoj și a drumului expres (DEx) Cluj - Dej.

Fezabilitatea Drumului Expres Cluj – Dej, studiată pe banii Europei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share