Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ionuț Stan devine noul Partener al Crosspoint Real Estate

Crosspoint Real Estate, una dintre cele mai importante companii de consultanță imobiliară din România, anunță promovarea lui Ionuț Stan la statutul de Partener. Alături de Codrin Matei – Principal Partner, Crosspoint Real Estate si Mihai Dumitrescu, Ionut va avea un rol în dezvoltarea și implementarea inițiativelor cheie ale companiei, fiind responsabil de integrarea soluțiilor de optimizare și eficientizare, care contribuie la consolidarea poziției pe piața imobiliară și la creșterea sustenabilă a business-ului.

Cu o experiență solidă în domeniu și o abordare orientată spre rezultate, Ionuț va continua să coordoneze departamentul de Land Development, asigurând dezvoltarea acestui segment esențial pentru companie.

Ionuț Stan s-a alăturat echipei Crosspoint Real Estate în Decembrie 2018 ca Associate Director în cadrul departamentului Land Development, după o experiență de un an la Cushman & Wakefield pe o poziție similară. La începutul anului 2023, a preluat echipa și rolul de Head of Land Development, având o expertiză solidă în domeniul afacerilor, cu background în finanțe și vânzări. Recent, a fost implicat în numeroase tranzacții încheiate cu success în cadrul companiei, precum vânzarea unui teren cu autorizație de construire pentru dezvoltarea a 480 de apartamente pe Șoseaua Fabrica de Glucoză de către Prima Residence, achiziția a două parcuri industriale în Cluj și Oradea pentru Transilvania Construcții sau achiziția hotelului Hilton din Oradea. De asemenea, a avut un rol cheie în gestionarea unor clienți importanți, printre care se numără Lion Capital, Novum Invest, Hornbach, Prima Development, Impact, Cordia și London Partners.

”Această promovare reflectă recunoașterea contribuțiilor semnificative aduse de Ionuț la succesul și creșterea continuă a Crosspoint Real Estate și este o urmare firească a unei performanțe consistente și de înalt nivel în domeniul consultanței imobiliare. Loialitatea, consecvența, determinarea de reușită și implicarea dincolo de limitele stabilite inițial sunt doar o parte din calitățile fundamentale care au stat la baza deciziei de promovare. Cu experiență în domeniu și o viziune amplă Ionuț s-a implicat în tranzacții de succes și a dat dovadă de integritate în relațiile profesionale, câștigând astfel încrederea partenerilor. În plus, promovarea angajaților este expresia unei viziuni ample care vine să răspundă mai multor nevoi de business. Componenta umană este parte din ADN-ul Crosspoint. Astfel, susținem dezvoltarea armonioasă a echipelor, iar angajamentul nostru față de creștera profesională se reflectă, întocmai, în promovarea și susținerea fiecărui individ.”, punctează Codrin Matei, Principal Partner, Crosspoint Real Estate

Ionuț Stan, alături de Cătălin Gavrilă – Partner, Crosspoint Real Estate, formează echipa de Land Development. Cei doi au obținut rezultate impresionante în ultimii cinci ani și, împreună au încheiat 30 de tranzacții, cea mai importantă fiind evaluată la 27 de milioane de euro, valoare medie a tranzacțiilor fiind de 6 milioane de euro.

“Pe parcursul celor cinci ani petrecuți la Crosspoint, am descoperit cum se pot obține rezultatele într-un mediu potrivit. În cadrul unui departament format din două persoane, am încheiat până acum cu succes tranzacții cu o valoare totală de aproape 200 de milioane de euro. Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei, alături de care am reușit să formăm o echipă unită, indiferent de provocările întâmpinate: o pandemie, un război la granițele țării sau blocaje urbanistice.”, spune Ionuț Stan, Partener Crosspoint Real Estate

Ionuț este absolvent al Academiei de Studii Economice din București, specializarea Finanțe-Bănci, iar înainte de a se alătura echipei Crosspoint, a colaborat cu importante companii de servicii financiare și asigurări precum Metropolitan Life, Coface și Garanti.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

C&W Echinox: Stocul spațiilor industriale și de logistică a depășit borna de 7 mil. mp

Articolul următor

Investiții de peste 28 de milioane de euro atrase în parcurile industriale din Oradea în 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share