Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Redport Capital anunță o cifră de afaceri de peste 100 milioane de Lei în anul 2023

Redport Capital a anunțat că va începe anul acesta și construcția primei faze a proiectului Infinity Nord, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București, un proiect menit să reprezinte p destinație pentru nordul capitalei.

Întreg ansamblu, estimat a fi finalizat în anul 2030, cuprinde un număr total de 1.250 de apartamente, 1.500 de locuri de parcare și facilități diverse, inclusiv spații comerciale, servicii medicale și de educație.

Grupul Redport Capital, fondat în anul 2016 de Cosmin Savu-Cristescu, anunță o cifră de afaceri de peste 100 milioane de Lei pentru anul 2023. În ultimii ani, compania a securizat un portofoliu de terenuri de peste 6 hectare în zona Petrom City – Străulești – Dămăroaia, unde în cadrul proiectelor The Level Apartments și Infinity Nord va dezvolta peste 2000 de apartamente și 15000 mp spații comerciale. Valoarea totală de vânzare (GDV) este de peste 350 milioane de Euro.

În cursul anului 2023, Redport Capital a livrat și vândut integral Faza II a proiectului The Level Apartments și a tranzacționat peste 200 de unități în cadrul tuturor proiectelor grupului, contribuind astfel la o cifră de afaceri consolidată de peste 100 de milioane de Lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

P3 Logistic Parks în 2023: tranzacții de peste 170.000 de metri pătrați

Articolul următor

MIPIM AWARDS 2024 FINALISTS ANNOUNCED

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share