Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ana Bogdan, în sferturile turneului de tenis de la Cluj

Tenismena română Ana Bogdan s-a calificat în sferturile de finală ale Transylvania Open WTA 250.

Bogdan a întâlnit-o pe teren pe Erika Andreeva și a câștigat meciul cu un scor echilibrat de 6-4, 6-4. “A fost un meci intens, mă așteptam să fie așa pentru că este o jucătoare puternică. Am fost foarte motivată să joc cât mai bine și să fac un meci frumos, un meci care în primul rând să îmi placă, și în al doilea rând să fie și eficient. Energia pe care o am aici și suportul din parte publicului sunt unice”, a spus Bogdan.

Elisabetta Cocciaretto și Sara Errani s-au calificat în turul doi, în urma ultimelor meciuri din primul tur. Nuria Parrizas Diaz este prima jucătoare calificată în sferturile Transylvania Open. Ea a eliminat-o pe Anna Blinkova, câștigătoarea turneului de la Cluj din 2022, cu o victorie în trei seturi. Un meci maraton a fost cel dintre Arantxa Rus (foto), favorita nr. 1 a turneului, și Alize Cornet: 4-6, 6-4, 6-0.

Jaqueline Cristian și Andreea Mitu s-au calificat miercuri în semifinalele de dublu. Ele le-au eliminat din turneu pe favoritele nr. 2 de pe tablou: Viktoria Hruncakova și Alexandra Panova, scor: 6-4, 4-6, 10-7. În 8 februarie, continuă meciurile din turul II. Partida zilei pentru fanii din România este cea dintre Jaqueline Cristian și Clara Tauson.

32 de jucătoare concurează la meciurile de simplu, și 16 echipe la dublu. Cinci jucătoare din România se află pe tabloul principal de simplu al Transylvania Open WTA 250: Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, respectiv Andreea Mitu, Miriam Bulgaru și Anca Todoni (toate cu Wild Card).

Cei care doresc să vină la Transylvania Open pot achiziționa bilete sau abonamente de pe site-ul Entertix.ro. Costul lor variază între 65 și 190 de lei și oferă acces la toate meciurile din ziua respectivă, de la ambele terenuri de joc. Prețul unui abonament este de 590 lei. Cea de-a patra ediție a turneului  are loc în Sala Polivalentă BTarena, în perioada 3-11 februarie.

Meciurile se joacă indoor, pe hard, pe cele două terenuri de tenis amenajate. 32 de jucătoare concurează la meciurile de simplu, și 16 echipe la dublu, pentru 250 de puncte WTA și premii în valoare de 267.082 dolari. Transylvania Open este cel mai important turneu de tenis feminin din România și face parte din categoria WTA 250.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BalneoMap, pas important pentru dezvoltarea durabilă a ecosistemului balneo

Articolul următor
Organizat cu susținerea Dubai Economy and Tourism, acest eveniment va oferi o experiență epică datorită unui program în care sunt incluși unii dintre cei mai mari artiști internaționali. 

Dubai Economy and Tourism, partener al Untold

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share