Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Andrada Verdeș, Leoni: “Cuvântul de ordine al anului este flexibilitatea”

Leoni a deschis prima sa uzină din țară la Arad, urmată de Bistrița, Pitești.
CEO-ul Leoni România și-a propus să adapteze procesele de producție și să introducă noi tehnologii | Foto: Automotive Today

Producătorii și furnizorii de componente din industria automotive vor trebui să găsească soluții viabile pentru a răspunde provocărilor interne și externe, spune directorul general al filialei din România a concernului german.

Leoni a deschis prima sa uzină din țară la Arad, urmată de Bistrița, Pitești. Are fabrici satelit la Beiuș, Luduș, Marghita, Bumbești-Jiu. Primul Shared Service Center Leoni a apărut la Cluj. Grupul dispune de 13.000 de angajați în România.

“Pentru Leoni, cuvântul de ordine pentru anul 2024 este flexibilitatea, ceea ce pentru industria din care facem parte reprezintă o provocare majoră, luând în calcul dimensiunea companiei noastre.

Pentru producătorii și furnizorii de componente din industria automotive din România, anul acesta va fi unul în care vor trebui să își găsească și folosească toate resursele pentru a găsi idei și soluții viabile și pentru putea răspunde cu agilitate provocărilor interne și externe.

Când spunem flexibilitate, ne referim atât la necesitatea adaptării proceselor de producție, cât și la implementarea noilor tehnologii, pe care clienții noștri le dezvoltă și testează. Vorbim aici și despre autovehicule independente, inclusiv zona vehiculelor comerciale, unde îi susținem îndeaproape pe partenerii noștri”.

Lanțul de furnizare, afectat

“Leoni se concentrează pe avantajele competitive pe care le are: transparență, calitate și promptitudine a livrării. De asemenea, acordăm suport necondiționat clienților noștri pentru ca aceștia să găsească, la rândul lor, soluții de a produce autovehicule cât mai accesibile, în cel mai scurt timp.

2024 este un an în care situațiile dificile externe ne afectează lanțul de furnizare a materiei prime, însă cu ajutorul colegilor noștri din departamentele de logistică, suntem în căutare permanentă de soluții ca să aducem cu succes materia primă în fabricile din România fără a crea sincope semnificative de producție.

Continuăm să investim în echipele noastre, să le asigurăm un mediu stabil și prielnic dezvoltării profesionale și personale. Ne urmărim îndeaproape proiectele legate de zona de resurse umane pentru a ne asigura că avem alături de noi o echipă mereu motivată și capabilă să identifice soluțiile optime în cel mai scurt timp”.

Transilvania Business a îndemnat antreprenorii locali să anticipeze cele mai mari provocări ale unui nou an cu patru runde de alegeri, dar și să împărtășească măsurile pe care le au în vedere pentru a le surmonta și a se dezvolta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Din această lună, noul său sediu din Cluj-Napoca este situat pe str. Plevnei 177, inițial Maviprod activând în zona industrială, lângă Agenția Județeană de Plăți și Intervenție în Agricultură.

Maviprod s-a mutat în noul său sediu din Cluj

Articolul următor
Liviu Fenoghen, Alexandru Paunescu, Alina Radu (Foto: CSALB)

Clienții bancari au obținut, anul trecut, beneficii de 3,3 milioane euro prin negocierea creditelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share