Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maviprod s-a mutat în noul său sediu din Cluj

Din această lună, noul său sediu din Cluj-Napoca este situat pe str. Plevnei 177, inițial Maviprod activând în zona industrială, lângă Agenția Județeană de Plăți și Intervenție în Agricultură.
Societatea din Reghin este axată pe piese necesare utilajelor agricole și forestiere | Foto: Maviprod

Distribuitorul mureșean de piese de schimb pentru utilaje agricole a anunțat mutarea sa de pe Bd. Muncii.

Din această lună, noul său sediu din Cluj-Napoca este situat pe str. Plevnei 177, inițial Maviprod activând în zona industrială, lângă Agenția Județeană de Plăți și Intervenție în Agricultură. Maviprod este o societate fondată printr-o investiție privată susținută de familia Oltean. Domeniul de activitate este comercializarea pieselor de schimb pentru utilajele agricole și forestiere.

În 1998 Maviprod a preluat acțiunile fabricii IRUM scoase la vânzare de statul român, iar după un an a devenit acționar majoritar. La acea vreme IRUM producea utilaje pentru exploatarea și prelucrarea lemnului. După preluare, prin investiții în retehnologizare, IRUM a început să producă utilaje agricole, pe lângă utilajele și accesoriile forestiere. Din 2002, Maviprod a devenit unic distribuitor al Perkins în România.

Rețeaua de service și piese de schimb MAVI, brandul sub care Maviprod dezvoltă afacerea comercială, s-a extins în România prin deschiderea de magazine proprii în Baia Mare, București, Cluj-Napoca, Drobeta-Turnu Severin, Fălticeni, Hațeg, Miercurea Ciuc, Onești, Piatra Neamț, Rădăuți, Râmnicu Vâlcea, Reșița, Salonta, Sebeș, Sfântu Gheorghe, Vatra-Dornei.

Alte orașe sunt acoperite prin 20 subdistribuitori. Maviprod deține o rețea de desfacere națională și regională, prin reprezentarea în Republica Moldova și Ungaria, cu servicii de asistență tehnică și consultanță pentru utilaj. Depozitele sale au un stoc de 30.000 de piese de schimb, accesorii și componente, rezultat al colaborării cu 200 de furnizori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Vestea de ultimă oră este că nu va mai trebui să închiriem acest turneu WTA, deci îl vom avea timp de ani buni aici, la Cluj”, a spus Patrick Ciorcilă

Organizatorii Transylvania Open au cumpărat licența turneului de la Cluj

Articolul următor
Leoni a deschis prima sa uzină din țară la Arad, urmată de Bistrița, Pitești.

Andrada Verdeș, Leoni: “Cuvântul de ordine al anului este flexibilitatea”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share