Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Camera de Comerț Maramureș se aliază cu antreprenorii din SUA

Florentin Tuș, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM), a participat la o întâlnire online cu președintele Asociației de Comerț și Industrie New Jersey (ACINJ), Anthony Russo.
Florentin Tuș a prezentat starea economiei maramureșene | Foto: CCIM

Președintele organizației maramureșene pregătește un acord cu Asociația de Comerț și Industrie New Jersey.

Florentin Tuș, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM), a participat la o întâlnire online cu președintele Asociației de Comerț și Industrie New Jersey (ACINJ), Anthony Russo. Aceasta vine ca urmare a discuțiilor purtate, în vara anului trecut, în cadrul delegației organizate de Consiliul Județean Maramureș în SUA.

Președinții celor două organizații au convenit pregătirea și ulterior semnarea unui acord de cooperare. Acordul este prevăzut în vederea consolidării relațiilor bilaterale, promovării mediului de afaceri din cele două regiuni, respectiv a identificării de servicii și acțiuni comune care trebuie întreprinse pentru a promova mediul de afaceri pe care îl reprezintă.

Inițiativa de a organiza o astfel de întâlnire aparține președintelui Anthony Russo și a fost propusă de către acesta după vizita în SUA a președintelui Florentin Tuș. “Ca follow-up la corespondența purtată cu omologii din New Jersey, am reușit organizarea unei astfel de întâlniri, reflectând astfel dialogul deschis din cadrul vizitei în SUA la ACINJ și aprecierea față de rolul activ și implicarea celor două organizații în sprijinul mediului de afaceri”, a spus președintele CCIM.

În cadrul unei ședințe a Colegiului Prefectural Maramureș, președintele CCIM a evidențiat o sinteză a economiei județului, reflectată în almanahul ”Repere economice maramureșene” al CCIM. Acesta este considerat un instrument de lucru util în discuțiile de business cu potențiali investitori interesați să identifice oportunități ori să dezvolte o afacere în județul și poate fi pus și la dispoziția instituțiilor publice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Liviu Fenoghen, Alexandru Paunescu, Alina Radu (Foto: CSALB)

Clienții bancari au obținut, anul trecut, beneficii de 3,3 milioane euro prin negocierea creditelor

Articolul următor
Producătorul de ambalaje de hârtie Bisbags a anunțat o investiție de 900.000 de euro în linia de fabricație.

Bisbags va produce plicuri de curierat biodegradabile la Petriș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share