Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vezi ce companii participă la Angajatori de TOP în Timișoara și București

Angajatori de TOP, cel mai mare și longeviv eveniment de carieră din România, se întoarce cu cea de-a 36-a ediție care oferă acces la peste 10.000 de oportunități de carieră și la prima Academie de Carieră din țară.

 

Ediția din primăvara aceasta se va desfășura astfel:

  • Angajatori de TOP Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri, pe 15-16 martie;
  • Angajatori de TOP București, la Sala Palatului, pe 29-30 martie;
  • Remote & Hybrid World, online, pe ro, în perioada 20 martie – 21 aprilie.

 

Peste 10.000 de joburi disponibile

 

2024 este un an al constantelor când vine vorba de tendințele de recrutare, multe companii adoptând o abordare prudentă în ceea ce privește planurile lor de angajare. Totuși, există și câteva excepții. Chiar dacă volumul de recrutare pentru pozițiile de manager și cele de specialist cu peste 2 ani de experiență rămâne similar cu cel din 2023, partenerii de la această ediție anunță o creștere a acestui volum pentru joburi entry-level și internship-uri. Așadar, este un an propice pentru tinerii studenți și absolvenți care se pregătesc să facă primii pași în carieră. La Angajatori de TOP vor fi disponibile peste 10.000 de joburi, atât pentru persoanele cu o experiență profesională mai vastă, cât și pentru studenți și proaspăt absolvenți.

Academia de Carieră

Peste 400 de participanți vor avea acces gratuit la prima Academie de Carieră susținută de Angajatori de TOP unde, indiferent de nivelul lor de experiență, aceștia vor fi invitați la o serie de discuții interactive și momente de networking. Cei care se află la începutul parcursului lor profesional vor putea afla informații esențiale despre redactarea unui CV și interviul de recrutare, stabilirea obiectivelor profesionale și despre soft skill-urile indispensabile pe care le caută angajatorii la un candidat. Și persoanele care au o mai mare experiență profesională vor putea descoperi lucruri noi despre subiecte precum: work-life balance, reconversia profesională, leadership și performanță.

 

 

I LOVE Tech

 

Comunitatea IT din România este așteptată la o nouă ediție a evenimentului I LOVE Tech pentru a descoperi de la speakeri de renume ultimele tendințe și inovații din lumea tehnologiei, științei și a ingineriei. În cadrul I LOVE Tech vor fi abordate numeroase subiecte interesante, precum: Java, DevOps, Cloud, Artificial Intelligence, Mobile App Development, Machine Learning, QA Testing, SAS, Web, Mobile, Big Data, Security, IoT, Embedded Software, Electric Vehicles, Batteries Assembly, Charging Modules și Next Safety Ecosystems. Pe lângă doza de inspirație și informațiile valoroase pe care le vor primi luând parte la Conferințe, participanții vor avea șansa să creeze conexiuni cu alți profesioniști din industria de tech prin intermediul TechLab-urilor, zonei de networking și al activităților interactive.

 

 

Consiliere în carieră

Ca la fiecare ediție de Angajatori de TOP, vor exista sesiuni gratuite de consiliere în carieră în care profesioniști din Resurse Umane – profesioniști precum Gabriel Chicioreanu, Consultant carieră la 4CAREER, Andreea Nistor, Recruitment Consultant la Grafton Recruitment și Natalia Ronkov, founder Urban Socializing – vor oferi sfaturi de carieră prețioase, de la cum ar trebui să arate un CV, până la susținerea cu success al unui interviu de angajare.

 

Remote & Hybrid World

Candidații interesați de joburi în format hybrid sau 100% remote pot participa la Remote & Hybrid World, un eveniment online desfășurat pe Hipo.ro pentru o perioadă de 30 de zile. Aceștia vor găsi în cadrul evenimentului de carieră online o varietate de joburi care să le îndeplinească nevoile, dar și sesiuni educative cu articole și podcasturi tematice.

 

Companii participante

Printre companiile care vor fi prezente la eveniment se numără: Accenture, Allianz Services, Allianz Trade, Apa Nova Bucuresti, ABA – Austrian Business Agency, BAT Romania, BCR, BearingPoint, Bosch Timisoara, Concentrix+Webhelp, Carmistin, Grupul Continental Romania (cu cele 3 divizii din Timisoara: Automotive, Anvelope si ContiTech), Decathlon Romania, DRÄXLMAIER Group, EVERIENCE, ENGIE Romania, EY Romania, eMAG, E.ON Romania, Eviden, FORVIA HELLA, Finastra, Filtration Group, Grup Lactalis Romania, GE Vernova, Hamilton, Huf Romania, IBM, Interbrands Orbico, Infosys, KPMG Romania, Kaizen Gaming, METRO Romania, McDonald’s in Romania, MAHLE, msg., MHP – A Porsche Company, Nestle, NN Romania, Peek & Cloppenburg, Penny., Portalul Hipo, Raiffeisen Bank, Renault Group Romania, Regina Maria, Randstad, SLB, Superbet, Smithfield Romania, TELUS International, Tenneco, TE Connectivity, The Access Group, Top Band Europe, Ursus Breweries, Vodafone Romania, Valeo, Vitesco Technologies, Veeam Software, Webasto, Yusen Logistics și ZF Group.

 

Cei care își doresc să participe la eveniment se pot înscrie în mod gratuit pe Hipo.ro. Pentru a avea în acces în locație și pentru a aplica la joburi, candidații trebuie să își creeze un CV pe Hipo.ro, să descarce versiunea Barcode a acestuia și să îl scaneze la intrare și la standurile companiilor de care sunt interesați.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
ASF logo (Sursa: ASF)

Reclamațiile înregistrate la ASF împotriva companiilor de asigurare s-au înjumătățit anul trecut

Articolul următor

PET-ul reciclat, introdus în producția de anvelope de serie de către Continental

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share