Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Businessmenii francofoni s-au strâns în Mushuroi

Ambasadorul Franței a fost primit într-un decor inedit la Cluj | Foto: CFAC

Mediul de business de limbă franceză din regiunea Transilvaniei a marcat intrarea în noul an printr-un eveniment de socializare.

Inițiat de Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (CFAC), evenimentul Ceremonie des Voeux, desfășurat la Mushuroi Creative Hub, a adunat 130 de invitați din mediile de business, academic și politic. “Acesta a devenit deja o tradiție la Cluj prin care marcăm începutului noului an”, a explicat conducerea CFAC.

Oaspetele de onoare al Ceremonie des Voeux a fost ambasadorul Franței în România, Nicholas Warnery. El și-a exprimat aprecierea față de comunitatea CFAC și tot ceea ce înseamnă mediul de afaceri din Cluj.

Printre companiile reprezentate au fost Energom, Sonaca Aerospace Transilvania, EXL, Emerson, Viking, Pfeiffer Vacuum, Groupama, Lillet, Domeniile Franco-Române, A la Tarte, Croque Art și Eurial.

CFAC se definește ca un mediu de întâlnire al oamenilor de afaceri francofoni locali și de creare de oportunități în afaceri și parteneriate. Organizația își propune să contribuie la dezvoltarea economică și la promovarea francofoniei în regiunea Clujului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

185.000 de participanți la Untold Dubai

Articolul următor
CJPC a derulat o acțiune de control la un operator economic care își desfășoară activitatea în zona de food court a centrului comercial Iulius Mall, ca urmare a unor sesizări apărute în spațiul public.

Restaurantul Roua din Cluj, închis de Protecția Consumatorilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share