Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Președintele Tenaris România a intrat în rețeaua Women Climate Leaders

Președintele Tenaris România a intrat în rețeaua Women Climate Leaders

Mihaela Popescu, președintele Tenaris pentru România și Europa de Est, a fost selectată ca unul dintre primii membri ai rețelei Women Climate Leaders Network (WCLN).

“Lansată de Grupul Băncii Europene de Investiții, această inițiativă reunește lideri din sectorul privat al UE pentru a susține acțiunea climatică și leadershipul feminin și pentru a promova soluții financiare inovatoare, durabile și incluzive. Avem încredere că aportul membrilor rețelei la WCLN va inspira acțiuni transformatoare pentru un viitor mai verde și mai echitabil”, potrivit conducerii Tenaris.

Tenaris Silcotub a lansat un proiect de dezvoltare sustenabilă prin realizarea de investiții performante pe segmentul energiei din surse regenerabile” finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență – fonduri pentru România modernă și reformată. Acesta se va derula până în decembrie 2024.

Acesta presupune construcția unui parc fotovoltaic cu putere instalată de 21 MWp, pe un teren de 25 ha situat lângă oțelăria Tenaris Silcotub din Călărași. Valoarea proiectului se ridică la 96 milioane de lei, dintre care 67 de milioane contribuție proprie și 28 milioane valoare nerambursabilă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
ADAMA Ltd., lider global în industria de produse pentru protecția plantelor, a anunțat astăzi că extinde utilizarea ambalajelor sale de un litru recent lansate, demonstrând angajamentul companiei pentru sustenabilitate.

ADAMA introduce noile ambalaje ecologice de un litru

Articolul următor
Pe rețeaua autostrăzilor din România vor fi construite 36 noi noduri rutiere, care vor contribui la creșterea capacității de trafic și îmbunătățirea conectivității la nivel de rețea de infrastructură rutieră națională. 

Apar șapte noduri rutiere noi pe Autostrada Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share