Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UMB trage tare la Centura Timișoara Sud. Termenul final este iulie 2024

Săptămâna precedentă, pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud, activitățile s-au derulat cu circa 500 de muncitori și un număr mediu zilnic de circa 100 de utilaje și echipamente de construcții.

Potrivit Direcției Regionale Drumuri și Poduri (DRPD) Timișoara, continuă lucrările de drum (umpluturi, șanțuri, podețe, strat de formă, strat de fundație) și la structuri – la cele 10 pasaje și la cele 2 poduri – de pe traseu. Pentru îmbunătățirea comportării terenului natural și a umpluturilor de pământ au fost mobilizate aproximativ 20 de utilaje specializate și de transport a lianților hidraulici. S-a lucrat 24 de ore din 24 la partea de drum, iar la partea de structuri atâta timp cât a permis lumina naturală.

Pentru săptămâna în curs, antreprenorul nu execută lucrări, fiind în săptămâna liberă, urmând a reveni în șantier de lunea viitoare. Se execută în continuare de către subantreprenorii de specialitate lucrări de relocare a rețelei de apă și a rețelei electrice.

Firmele omului de afaceri Dorinel Umbrărescu au câștigat licitația organizata de CNAIR după rezilierea contractului cu italienii de la Tirrena Scavi. În 27 iunie 2023 s-a semnat contractul pentru continuarea lucrărilor la Centura Timișoara Sud, termenul de execuție al acesteia fiind luna iulie 2024.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Academia de Sustenabilitate oferă granturi și conținut educațional industriei HoReCa

Articolul următor

Cardiologie la nivel european, la Spitalul de Urgență din Târgu Mureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share