Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mercure Binderbubi Sighișoara și Mediaș vor fi operate de Premier Hospitality

Sursa foto: Balneomedica

Cele două hoteluri Mercure Binderbubi vor fi manageriate prin intermediul companiei Premier Hospitality. Preluarea în operare a hotelurilor Mercure Binderbubi din Sighișoara și Mediaș de compania de consultanță Premier Hospitality, condusă de Călin Ile și Lucian Marinescu se face prin francizare.

Managementul celor două hoteluri, deținute de compania locală Daflog, beneficiar Luana Cristina Călburean acționa în urma unui contract de management Accor de operare în franciză, semnat cu puțin timp în urmă.

Creștem nivelul serviciilor

Luana Călburean a decis să apeleze la serviciile Premier Hospitality. Contractul va acoperi toate direcțiile de afaceri ale acestor proprietăți, de la stabilirea și implementarea strategiei comerciale, la planul de mentenanță a clădirii și facilităților și managementul financiar.

„Prin semnarea contractului de management, proprietarul ne-a mandatat să gestionăm activitatea din cadrul hotelului care vine și cu asumarea răspunderii asupra rezultatelor comerciale şi asupra normelor legale de funcţionare a proprietăţii”, au spus Călin Ile și Lucian Marinescu.

„Genul acesta de contracte, prin care operatori independenți sunt agreați de către lanțurile internaționale pentru a face managementul unităților afiliate în franciză, se înscrie într-o tendință nouă, apărută imediat după pandemie, pe care o vedem din ce în ce mai prezentă în piețele mature din punct de vedere turistic. Premier Hospitality este prima companie românească cu o astfel de certificare, fiind operator agreat de către cele mai importante lanțuri hoteliere precum Mariott, Accor sau Hilton”, a precizat Călin Ilie, Managing Partner Premier Hospitality, citat de TrendsHRB.

„Am ales să lucrăm cu Premier Hospitality deoarece îi considerăm printre cei mai renumiți specialiști din domeniu. Am apelat deja la serviciile lor de consultanță când ne-am gândit la schimbarea modului de afiliere a proprietăților noastre, și anume trecerea de la management la franciză. Călin Ile și Lucian Marinescu vin cu o vastă experiență de operare și cu o cunoaștere aprofundată a pieței hoteliere din țară. Ne dorim ca prin aceasta colaborare să creștem nivelul serviciilor oferite pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri și, implicit, să înregistrăm o creștere a veniturilor, astfel încât să putem investi continuu în proprietățile pe care le avem”, a afirmat Luana Călburean.

Daflog Mediaș

Compania Daflog desfășoară o bogată activitate în domeniul turismului, având în portofoliu hotelurile Mercure Binderbubi Sighișoara și Mediaș, satul de vacanță din mediaș și hotelul Traube. De numele Luanei Călburean se leagă și alte afaceri, cum e Transgex SA, cea mai mare firmă care desfășoară activități de arhitectură și inginerie, testări și analiză tehnică, al cărei asciat unic e Binderbubi Turism SA, Servicii și Operațiuni Speciale La Sonde SA, Biotermal Sere și Skywatt Sun Tech.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Care au fost cele mai căutate joburi la început de an 2024

Articolul următor

Producătorii de condimente și ingrediente de milioane ai Transilvaniei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share