Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Da, România face vinuri! la Pro Wine 2024

La ediția 2024 a Târgului ProWein, una dintre cele mai mari expoziții de vin din Europa, 21 de crame românești, unite sub sloganul „Da, România face vin!”, vor participa la Düsseldorf, aducând în fața lumii cele mai bune vinuri din cramele noastre. Evenimentul se va desfășura în perioada 10-12 martie 2024.

În semn de recunoaștere, Valentin Ceafalau, jurnalist, degustător și arbitru internațional în competițiile de vin și Mihnea Ioan Olariu, coproprietar al Domeniilor Franco-Române, vor susține masterclass-uri despre vinul romanesc.

Atenția acordată vinurilor românești la Târgul Internațional Pro Wine 2024 va fi completată de revista Decanter , care va publica în numarul din martie, 16 pagini dedicate României.

Categorii de produse la târgul de la Düsseldorf

Târgul Pro Wine e gândit să acopere o plajă largă de băuturi, grupate pe categorii. Astfel, vor fi expuse și supuse degustărilor:

  • Vinuri (în funcție de suprafețele cultivabile). Cei peste peste 4.600 de expozanți formează chiar inima acestui eveniment.

  • Vinuri spumante și producători de vinuri spumante de calitate.

  • Băuturi spirtoase. Sala de băuturi spirtoase va fi din nou prima escală pentru mulți vizitatori ai ProWein.
  • Accesorii pentru Marketing în magazine de retail și gastronomie. 

  • Soluții IT pentru retail și business în gastronomie.

  • Literatură de specialitate.

  • Servicii.

  • Bere artizanală.

  • Băuturi spirtoase artizanale.
  • Cidru

Participanți la Pro Wine 2024

Vor expune pledoaria pentru vinurile românești sub deviza „Da, România face vinuri!” crame lideri de piață și gust. Este vorba despre Aurelia Vișinescu Wines, Davino, Viile Metamorfosis, Budureasca Wines, Domeniile Franco-Române, CRAMA DeMATEI, Oprisor, Familia Darabont Winery, Liliac The Wine Of Transylvania, Jidvei, Cramele Cotnari, Hermeziu, Domeniile Averesti Romania, Girboiu, Crama Rasova, Domeniul Bogdan, Via Viticola Sarica Niculitel, Murfatlar Vinul, Dropia Wines, Domeniile Sâmburesti, Crama Ceptura.

Pro Wine

„De 30 de ani, ProWein este singurul târg internațional de vinuri și băuturi spirtoase care acoperă în profunzime întreaga piață mondială. În consecință, pe lângă expozanți, vizitatorii care ajung la ProWein în fiecare an în căutare de noi ani buni, cele mai recente tendințe din sectorul vinurilor și băuturilor spirtoase și a noilor produse marcante pentru consumatori sunt și ei internaționali. Și aceștia sunt exclusiv cunoscători ai industriei, deoarece admiterea controlată înseamnă că experții sunt între ei la ProWein. Acest lucru garantează cursuri de master și degustări valoroase într-o atmosferă profesională în sălile de expoziție și numărul mare de oferte de afaceri” spun reprezentanții Pro Wine.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Construcții Erbașu are la dispoziție 32 de luni pentru Centrul Cultural Oradea

Articolul următor
În ianuarie, piața imobiliară din țară a înregistrat o scădere semnificativă în privința tranzacțiilor comparativ cu luna precedentă, conform unui raport al agenției Blitz România

Piața imobiliară a intrat la apă în Ardeal și Banat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share