Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bihorenii care se pregătesc de nuntă sunt așteptați în weekend la Era Park Oradea

Era Park Oradea va găzdui, în perioada 1-3 martie, o nouă ediție a MOJO Wedding Expo, cea mai mare de până acum, cu peste 80 de furnizori și cu cea mai mare diversitate de servicii.

Ca o noutate, anul acesta târgul de nunți se va desfășura și în sala de evenimente a complexului comercial din Calea Aradului nr. 62, respectiv în zona de galerii, unde viitorii miri vor fi așteptați de aproximativ 70 de furnizori de servicii și de alte produse specifice nunții. Practic, doritorii vor avea la dispoziție standuri încă din zona magazinului Kik.

Anul acesta, zona de sub cupolă va fi dedicată doar rochiilor de mireasă și costumelor de ceremonie.

Tot ce ține de o nuntă

Cei care vor trece pe la Era Park Oradea vor putea găsi toate produsele și serviciile de care au nevoie pentru ziua cea mare, inclusiv verighete și torturi, candy bar, cocktail bar, waffle bar și icecream bar, dar și servicii foto-video, sonorizare, foc de artificii, mărturii, decorațiuni și aranjamente ori fum greu. Cei interesați vor putea contracta inclusiv servicii de hostess și lecții de dans pentru dansul mirilor, respectiv câteva noutăți precum audio guestbook sau noi accesorii pentru distracția invitaților.

Tombole cu premii

În plus, vor fi organizate și tombole cu premii consistente, în urma cărora participanții vor putea câștiga inclusiv un picnic pentru viitoare mirese, în valoare de 2.000 de lei, dar și produse diverse și vouchere de reducere de 1.500 de lei pentru rochii de mireasa.

Pentru ca vizitatorii să se orienteze mai ușor, la intrare va fi amplasată și o hartă cu toți furnizorii si locatia acestora, dar si categoria de produse sau servicii prestate. .

„Acum 7 ani, la prima ediție, am pornit în această aventură numită MOJO Wedding Expo cu puțin sub 30 de furnizori participanți. Iată-ne azi, la cea de a IX-a ediție și cea mai mare de până acum, cu peste 80 de furnizori participanți. Dorim să le mulțumim tuturor partenerilor care au avut încredere în noi și au revenit la fiecare ediție, dar și tuturor cuplurilor care ne-au vizitat în toți acești ani și care urmează să ne viziteze între 1 și 3 martie! Voi ați transformat visul nostru în realitate, iar noi ne asigurăm că ziua voastră cea mare va fi așa cum ați visat! Dorim să mulțumim și partenerului nostru, centrul comercial Era Park Oradea, care oferă avantaje atât furnizorilor, cât și vizitatorilor MOJO Wedding Expo, prin parcarea generoasă, cu peste 2.000 de locuri, diversitatea de restaurante și cafenele, posibilitățile de shopping și atmosfera plăcută”, au transmis organizatorii MOJO Wedding Expo.

Evenimentul se va desfășura vineri, între orele 14:00 și 20:00, sâmbătă, între 11:00 și 20:00, și duminică, între 11:00 și 19:00.

„Îi așteptăm pe viitorii miri să descopere toate produsele și serviciile de care au nevoie și să își organizeze nunta într-un singur weekend! Intrarea la eveniment este liberă, așadar aceștia pot veni însoțiți de câte persoane doresc și de câte ori doresc pe parcursul celor 3 zile”, au precizat reprezentanții ERA Park.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
De exemplu, lipsa combaterii din cultura de floarea-soarelui a buruienilor precum  ambrozia, cânepa, știrul sălbatic, spanacul sălbatic, poate duce la pierderi de producție de 20-70%.

Korvetto, erbicidul nr. 1 pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din cultura de rapiță

Articolul următor

O moară istorică din județul Arad caută parteneri de producere a berii artizanale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share