Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Medisprof au ridicat un centru medical în Neamț

Unitatea Medisprof din Neamț dispune specialiști în oncologie, tratamente de chimioterapie și imagistică. Spitalul va fi la nivelul celui din Cluj, deținând certificarea americană Quality of Oncology Practice Initiative (QOPI).

Medisprof Cancer Center (MCC), cel mai mare centru privat de profil din Cluj-Napoca, a inaugurat un spital în Piatra Neamț.

Unitatea Medisprof din Neamț dispune specialiști în oncologie, tratamente de chimioterapie și imagistică. Spitalul va fi la nivelul celui din Cluj, deținând certificarea americană Quality of Oncology Practice Initiative (QOPI). Investiția s-a ridicat la 3,5 milioane de euro, dintre care 2,5 milioane aport direct al Medisprof. O parte din aparatură a fost achiziționată în cadrul unui proiect european.

„E vorba de o zonă unde serviciile oncologice de calitate lipsesc. Vrem să aducem oameni pregătiți, cunoștințe și tehnologii de la Cluj, pentru a ridica nivelul serviciilor medicale din regiune”, a spus Șerban Udrea, director de dezvoltare al MCC.

Grupul a deschis prima clinică oncologică în 2010, la Cluj. În 2017 a fost inaugurat MCC, cel mai mare spital privat de oncologie din Vestul României, certificat QOPI de către American Society of Clinical Oncology. Medisprof are în plan un nou campus oncologic integrat la Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sărbătoarea iubirii SkyLove Day a ajuns la a 4 a ediție!

Articolul următor

18 Gym Fitness & Beauty: Extindere și Evoluție Continuă: Trei Orașe Noi în Portofoliu și Deschiderea a 6 Locații noi în Primele luni din An

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share