Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

18 Gym Fitness & Beauty: Extindere și Evoluție Continuă: Trei Orașe Noi în Portofoliu și Deschiderea a 6 Locații noi în Primele luni din An

În lumea antreprenoriatului, povestea de succes a celor doi frați, Vlad și Alexandra Ronea, își găsește rădăcinile în viziunea lor îndrăzneață și determinarea lor de a crea o comunitate în jurul sănătății și frumuseții.
În urmă cu câteva zile și-a deschis porțile încă o locație în Baia Mare, consolidându-și prezența în domeniul fitness-ului și frumuseții.
Două săli noi în Cluj, una în cea mai mare comună din România, Florești, iar cea de-a 13-a din oraș care a primit un prestigios design, unic în Europa. Arta și sportul s-au întâlnit pe Calea Dorobanților și au creat cea mai extraordinară locație de fitness care a uimit locuitorii orașului și nu numai.
Se anunță o locație nouă și în Mureș, orașul natal al celor doi frați, în cadrul complexului Auchan din Tudor. 18 Gym Fitness & Beauty se extinde în continuare, aducând beneficiile sportului și ale unui stil de viață activ în inimile mai multor orașe. Nu se opresc aici, pentru că proiectele lor ambițioase îi conduc către două orașe noi – Turda și Constanța.
Această expansiune rapidă este reflectarea angajamentului lor față de sănătatea și bunăstarea comunității. Cu fiecare locație nouă, ei nu aduc doar echipamente de ultimă generație, ci și programe de antrenament inovatoare. Sunt cunoscuți pentru că aduc publicului spații care inspiră și motivează oamenii să-și atingă potențialul maxim.
Compania 18 Gym Fitness & Beauty nu este doar despre exerciții fizice, ci și despre îmbunătățirea calității vieții prin intermediul unei abordări holistice. Cu o gamă largă de servicii, de la antrenamente personalizate și clase de fitness până la programe de înfrumusețare și wellness, oferă un mediu unde oamenii se pot simți încurajați și susținuți în călătoria lor către o stare de bine.
Povestea din spatele acestei reușite este la fel de impresionantă ca și rezultatele pe care le-au obținut. Vlad și Alexandra Ronea au pornit de la o viziune simplă – să creeze un spațiu unde oamenii să se simtă bine atât în corpul lor, cât și în mintea lor. Cu perseverență și dedicare, au transformat această viziune în realitate, construind o comunitate puternică și un brand respectat în întreaga regiune.
În esență, 18 Gym Fitness & Beauty nu este doar un centru de fitness, ci un loc unde se întâlnesc vise, aspirații și rezultate tangibile. Este un loc unde se creează conexiuni umane și unde fiecare individ este încurajat să-și descopere forțele interioare și să le pună în practică.
Prin extinderea lor continuă și prin aducerea beneficiilor sportului și frumuseții în mai multe comunități, 18 Gym Fitness & Beauty demonstrează că angajamentul față de sănătate și bunăstare este o investiție în viitorul nostru colectiv. Într-o lume în care ritmul vieții devine tot mai alert, aceste oaze de wellness devin ancoraje esențiale pentru echilibrul nostru mental și fizic.
Așadar, să ne alăturăm povestii celor doi frați și să ne îndreptăm privirea către aceste noi locuri de transformare și inspirație.
18 Gym Fitness & Beauty se îndreaptă spre 40 de locații în România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Unitatea Medisprof din Neamț dispune specialiști în oncologie, tratamente de chimioterapie și imagistică. Spitalul va fi la nivelul celui din Cluj, deținând certificarea americană Quality of Oncology Practice Initiative (QOPI).

Clujenii de la Medisprof au ridicat un centru medical în Neamț

Articolul următor

Adidem Gardener va planta peste 400 de arbori în Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share