Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Adidem Gardener va planta peste 400 de arbori în Oradea

În intervalul 26 februarie 11 martie 2024, la Oradea se derulează campania de plantări de primăvară, urmând să fie plantați pe toată raza municipiului 408 de arbori.

Primii arbori au fost plantați deja în zona străzilor Cloșca, Feldioarei, Constantin Tănase, Bacăului, Hack Halasi Gyula.

În cadrul campaniei se vor planta arbori din specii autohtone precum: platan, carpen, mesteacăn, salcâm, arțar, cu circumferința de 12-18 cm și de o înălțime mai mare decât 2,5 metri.

Plantările sunt realizate de firma S.C. Adidem Gardener S.R.L, pe baza contractului de furnizare material dendrologic, iar valoarea lucrărilor este de 270.000 lei (fără TVA). Pomii beneficiază de un termen de garanție de doi ani de la recepție, perioadă în care prestatorul are obligația de a-i întreține și uda în sezonul secetos.

Unde se fac plantările

Plantările vor avea loc în toate cartierele orașului, în zone ca: Titu Maiorescu, Ion Buzoianu, Crișan, Marius Cosma, Sala Polivalentă, Gh. Pop de Băsești, Ion Vidu, Principatelor Unite, Corneliu Zdrehuș aliniament, Calea Clujului, Nicolae Olahus, Costaforu, Săvineștilor, Dealul Ciuperca, Șirul Canonicilor, Alexandru Todea, Parcul Soarelui și Parcul Ion Bogdan etc.

De asemenea, în cadrul campaniei de toamnă, în Oradea se vor planta un număr de 2.500 de arbori pe raza municipiului.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

18 Gym Fitness & Beauty: Extindere și Evoluție Continuă: Trei Orașe Noi în Portofoliu și Deschiderea a 6 Locații noi în Primele luni din An

Articolul următor

S-a lansat primul hub creativ de business din Baia Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share