Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a lansat primul hub creativ de business din Baia Mare

Platforma din Baia Mare își propune să contribuie la dezvoltarea personală a antreprenorilor din zonă | Foto: AIM

În reședința de județ a Maramureșului a apărut un centru care va găzdui evenimente destinate creșterii afacerilor locale.

„Conceptul Bizz Creativ Hub (BCH) este o noutate pentru Baia Mare și un spațiu inovator care aduce împreună activitățile din domeniile personal branding, discurs, social media și business events.

Este plăcut să contribuim la formarea unor parteneriate noi și la colaborări ce promit să ducă la rezultate deosebite. Acest concept extraordinar cu siguranță va aduce doar schimbări pozitive”, a relatat Asociația Întreprinzătorilor Maramureș.

BCH a fost înființat de antreprenoarele locale Ionela Roșca Nedelea – trainer în comunicare și limbaj, Codruța Vasiliu – specialist în social media și Ileana Hotico – organizatoare de evenimente de business. Cele trei întreprinzătoare au pus bazele unui spațiu comun de lucru axat pe nevoia de comunicare și imagine a antreprenorilor și companiilor în dezvoltare.

BCH va fi profilat pe evenimente și servicii dedicate firmelor. “Ne dorim să facilităm colaborările și parteneriatele în cadrul comunității antreprenoriale din România și să contribuim la stimularea inovației și a spiritului antreprenorial în țară”, spun inițiatoarele BCH. Hub-ul va oferi mediului de business o platformă de networking și schimb de experiență, acces la informații și resurse pentru dezvoltarea afacerilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Adidem Gardener va planta peste 400 de arbori în Oradea

Articolul următor
De exemplu, lipsa combaterii din cultura de floarea-soarelui a buruienilor precum  ambrozia, cânepa, știrul sălbatic, spanacul sălbatic, poate duce la pierderi de producție de 20-70%.

Korvetto, erbicidul nr. 1 pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din cultura de rapiță

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share