Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Andrei Savin, Brinel: “Extindem parteneriatele cu giganții Amazon și Apple”

Net Brinel, furnizor de soluții și servicii IT&C din grupul francez SNEF, a realizat, în 2022, afaceri de 295 milioane lei.
CEO-ul Brinel se așteaptă la o presiune din ce în ce mai mare în zona de resurse umane

Cererea pentru digitalizare accelerată, securitatea cibernetică, migrarea în cloud, în paralel cu nevoia de recrutare și retenție a talentelor vor marca industria IT în acest an, susține managerul companiei din Cluj.

Net Brinel, furnizor de soluții și servicii IT&C din grupul francez SNEF, a realizat, în 2022, afaceri de 295 milioane lei, cu un profit net de 13 milioane, având 125 de angajați. Printre partenerii săi se numără Dell, Cisco, HP, Microsoft, Oracle, Lenovo sau Bitdefender.

“Cu turbulențe și schimbări majore la nivel global, 2024 aduce provocări semnificative și pentru piața IT din România. Competiția acerbă cere inovație și oferirea de servicii de înaltă calitate, cu valoare adăugată, experiența Brinel fiind determinantă pentru îndeplinirea acestor cerințe. Recrutarea și retenția talentelor reprezintă un alt aspect crucial într-o piață extrem de competitivă.

Pe măsură ce portofoliul nostru se va orienta din ce în ce mai mult către zone cu valoare adăugată către clienți: servicii managed pentru hybrid multi-cloud, soluții de securitate, modernizare de aplicații, integrare de fluxuri financiare și operaționale, folosind platforme de ERP, ne așteptăm la o presiune din ce în ce mai mare în zona de resurse umane.

Adaptabilitatea la schimbările politice și reglementările în continuă evoluție este esențială pentru a rămâne relevant în industrie. Brinel rămâne o organizație agilă sub umbrela iQanto, un brand nou înființat pentru zona de IT și robotică, parte a grupului SNEF, care permite și susține crearea de strategii de creștere pe termen lung”.

Sectorul public, supus digitalizării

“Prin abordarea acestor provocări cu seriozitate și prin concentrarea pe inovație, Brinel poate să-și întărească poziția pe piață și să prospere într-un mediu în continuă schimbare. În era digitală în continuă evoluție, adaptarea rapidă la schimbările tehnologice și economice devine crucială pentru succesul unei afaceri.

Brinel, ca partener de încredere în transformarea digitală, se angajează să rămână în avangarda acestei revoluții. Astfel, Brinel reevaluează și ajustează ofertele sale de produse și servicii pentru a răspunde noii realități economice din domeniile hybrid multi-cloud și inteligență artificială.

Observăm o cerere crescândă pentru digitalizarea accelerată atât în sectorul public, cât și în cel privat, iar Brinel rămâne la baza acestei transformări. Un trend evident este creșterea echipelor de ERP în zona de integrare financiară și operațională, iar acest lucru se va reflecta și în 2024”.

Companiile își duc datele în cloud

„Previziunile indică faptul că, până în 2025, 80% dintre companii vor migra în cloud, iar Brinel rămâne în pas cu această evoluție. Investim masiv în această direcție, adoptând o abordare continuă de învățare pentru a ne adapta și răspunde nevoilor clienților noștri în integrarea, protecția și monetizarea datelor, aplicațiilor și platformelor digitale.

În plus, suntem dedicați identificării de soluții complementare la portofoliul nostru actual de infrastructură și securitate cibernetică, în scopul de a îmbunătăți oferta noastră integrată de la un capăt la altul.

Extinderea portofoliului nostru de parteneriate, inclusiv cu giganții tehnologici precum Amazon Web Services (AWS) și Apple, ne consolidează poziția și ne permite să răspundem mai eficient nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri.

Nu în ultimul rând, zona ESG (mediu, social și guvernanță) este o prioritate pentru noi, iar dezvoltarea de soluții inovatoare pentru clienții noștri în această direcție demonstrează angajamentul nostru pentru un viitor sustenabil”.

Transilvania Business a îndemnat antreprenorii locali să anticipeze cele mai mari provocări ale unui nou an cu patru runde de alegeri, dar și să împărtășească măsurile pe care le au în vedere pentru a le surmonta și a se dezvolta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

71 de premii pentru vinurile românești la Mundsus Vini spring tasting

Articolul următor
Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a decis să marcheze anul aniversar al organizației prin evenimente în cascadă, primul fiind programat în 1 martie.  

Antreprenoarele clujene sărbătoresc două decenii la Academia Română

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share