Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenoarele clujene sărbătoresc două decenii la Academia Română

Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a decis să marcheze anul aniversar al organizației prin evenimente în cascadă, primul fiind programat în 1 martie.  
Organizația clujeană face parte din Coaliția Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România | Foto: AFA

Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a decis să marcheze anul aniversar al organizației prin evenimente în cascadă, primul fiind programat în 1 martie.

“Inaugurăm anul aniversar cu un altfel de mărțișor: SHEnspire. Primul eveniment al seriei “AFA – 20 de ani” va fi o ocazie unică de întâlnire, schimb de idei și inspirație reciprocă. Vom marca împreună 20 de ani de realizări și vom privi către viitorul plin de promisiuni al AFA Cluj, alături de femei puternice din comunitatea noastră și cu invitate remarcabile din alte medii clujene”, a anunțat conducerea asociației.

“Acum exact 12 ani, am început o frumoasă și fructuoasă colaborare cu AFA Cluj alături de care, în timp, am construit multe și am învățat și mai multe. În 2024, când aniversează 20 de ani de activitate, mă bucur foarte mult pentru faptul că primul eveniment al seriei se va derula chiar în sediul central al Academiei Române – Filiala Cluj-Napoca”, a relatat amfitrionul întâlnirii, cercetătorul științific Attila Varga.

Din echipa de conducere a AFA Cluj, aleasă anul trecut, fac parte Mihaela Rus – președinte, Anca Cozma – director executiv, Pierina Vintilă, Renata Brumaru, Edit Todoran, Cornelia Nagy – vicepreședinți. AFA este o organizație ce încurajează și susține performanța în antreprenoriat prin programe de mentorat și business networking.

Printre membrele sale se numără femei de afaceri fondatoare sau cu funcții de conducere în companii ca Eximtur, Worwag Pharma, BRD, Yonder, Vivo, Radisson Blu, Aluterm, DAS Engineering, Wens Travel, Vitrina, Transylvania College, Primera Interiors, Regina Maria, Medsan, Impress, Mendola Group, Nasticom sau SIFI.

Asociația clujeană creează proiecte care oferă un mediu favorabil femeilor cu inițiativă, recunoaște excelența și succesele feminine în afaceri și în comunitate. AFA Cluj este preocupată de dezvoltarea personală a tinerilor și dorește să le ofere sprijin în găsirea resurselor și a unor modele demne de urmat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Net Brinel, furnizor de soluții și servicii IT&C din grupul francez SNEF, a realizat, în 2022, afaceri de 295 milioane lei.

Andrei Savin, Brinel: "Extindem parteneriatele cu giganții Amazon și Apple"

Articolul următor

IT-iștii din Sibiu, invitați să contribuie la dezvoltarea sectorului de profil din Republica Moldova

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share