Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Apare un mall nou la Bistrița: OK Shopping Center

Lucrările la edificarea OK Shopping Center se află în stadiu avansat, a anunțat dezvoltatorul proiectului, Consult Imobil Bistrița (CIB).

Investiția de lângă magazinul Dedeman aparține antreprenorului local Marius Negrea.

Lucrările la edificarea OK Shopping Center se află în stadiu avansat, a anunțat dezvoltatorul proiectului, Consult Imobil Bistrița (CIB). “Este rezultatul muncii intense a peste 500 de bistriţeni dedicaţi care şi-au unit forţele şi experienţa pentru a scoate din ruine o platformă de beton, pentru a da viaţă unui proiect ambiţios.

Lucrând în strânsă colaborare cu comunitatea locală, am reuşit să implicăm peste 40 de firme din judeţ, de la furnizori de materiale şi servicii până la forţă de muncă. Peste 90% din lucrări au fost realizate cu pricepere locală şi încet ne apropiem de finalizarea lucrărilor”, conform CIB.

Centrul comercial va fi amplasat lângă magazinul de bricolaj Dedeman. Conceput în două etape, la final va cuprinde magazine, servicii, destinaţii sportive, spaţii de recreere şi 600 de locuri de parcare. Complexul va avea 12 spații comerciale la parter și 4 la etaj. În incintă vor fi amenajate 270 locuri de parcare. Suprafața utilă va fi de 8.060 mp la parter și de 1.130 mp la etaj.

Vor fi două depozite, de câte 200 mp, pentru stocurile de mărfuri ale comercianților. CIB este specializată în lucrări de construcții ale clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, având afaceri de 27 de milioane de lei și un profit net de 4,5 milioane în 2022, conform Listă Firme. Marius Negrea este asociat unic. El mai deține societățile bistrițene Bloom Rent Imobil și Negrea Automobile.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

De ce iubesc cazinourile jocurile de tip slots machine?

Articolul următor

Proiectul FLIARA – Inovația Condusă de Femei în Agricultură și în Zonele Rurale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share