Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Career Days UVT” la Universitatea de Vest din Timișoara, în 6 și 7 martie

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) își consolidează rolul de instituție formatoare și facilitatoare a carierei tinerilor printr-o nouă ediție a  evenimentul de networking „Career Days UVT”. Evenimentul se desfășoară în zilele de 6 și 7 martie 2024 (în spațiile centrale din sediul principal, V.Pârvan nr 4).

 

În cadrul „Career Days UVT”, studenții au ocazia să interacționeze cu reprezentanții companiilor angajatoare, orientându-se spre cele mai potrivite opțiuni dintre oportunitățile de carieră oferite.

 

„UVT răspunde permanent așteptărilor comunității locale, mediului de afaceri și tinerilor care își construiesc cariere. Revenim cu o nouă ediție a evenimentului anual „Career Days UVT”, două zile în care studenții vor beneficia de întâlniri utile networking-ului pentru carieră, ocazii speciale care pot să aducă oportunități pentru viitorul lor profesional. Timișoara este un centru universitar de talie euroregională, un ecosistem puternic pentru cercetare, inovaţie și pentru dezvoltarea celor mai noi arii ale economiei inteligente. Timișoara este un oraș cu antreprenoriat solid, în care apar și cresc numeroase companii de tip start-up, un mediu ofertant în care tinerii sunt vedetele viitorului”, a declarat rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, a fost prezent la eveniment

35 de companii și parteneri instituționali

 

Evenimentul „Creer Days UVT 2024” este organizat timp de două zile în spațiile centrale din holul mare și holul principal de la etajul întâi al sediului principal UVT. În acest cadru, studenții și absolvenții UVT se întâlnesc și dialoghează alături de reprezentanții partenerilor invitați despre ofertele actuale și perspectivele de carieră oferite, companii locale și multinaționale, ori antreprenori de succes din zona de vest.

Programul celor două zile cuprinde susținerea ofertelor de carieră avansate de companiile angajatoare și depunerea de candidaturi și CV-uri din partea studenților și absolvenților.

Anul acesta, participă 35 de companii și parteneri instituționali, printre care se află ADECCO, ATOS, BCR, BOSCH, BRD, DELOITTE, EVIDEN, FLEX, FORVIA HELLA, HAMILTON, IULIUS TOWN, MEDICI’S, NOKIA, UNICREDIT, ZF, CONTINENTAL, EY ROMÂNIA, HAUFE GROUP ROMÂNIA, ITPS, KPMG ROMÂNIA, PROCTER & GAMBLE, TOPBAND SMART EUROPE, AUCHAN, AUTONOM RENT-A-CAR, Direcția de Asistență Socială Timișoara, ELYSIAN SOFTWARE, LIFEIN JOB, MHP – PORSCHE, NTT DATA.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Salarii fără secrete. Topul celor mai transparente domenii în privința salariilor

Articolul următor
Polivalenta turdeană are un regim de înălțime cu două etaje, suprafață construită de 5.460 mp și desfășurată de 12.793 mp, conform Antreprizei de Construcții și Instalații (ACI) Cluj.

ACI Cluj a trecut de recepția de la Sala Polivalentă Turda Arena

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv care stagnează de două decenii.
Citeste mai mult

20 de ani pentru o groapă

Diriguitorii Spitalului Regional de Urgență (SRU) Cluj vor să construiască la foc automat, în patru ani, un obiectiv…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share