Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ACI Cluj a trecut de recepția de la Sala Polivalentă Turda Arena

Polivalenta turdeană are un regim de înălțime cu două etaje, suprafață construită de 5.460 mp și desfășurată de 12.793 mp, conform Antreprizei de Construcții și Instalații (ACI) Cluj.
Noua sală va putea găzdui competiții internaționale de handbal, volei și baschet | Foto & Video: ACI Cluj

Antreprenorul din Cluj a raportat finalizarea procedurii de recepție la Sala Polivalentă din Turda, cu o capacitate de 3.165 de locuri.

Polivalenta turdeană are un regim de înălțime cu două etaje, suprafață construită de 5.460 mp și desfășurată de 12.793 mp, conform Antreprizei de Construcții și Instalații (ACI) Cluj. Demisolul cuprinde un bazin de înot și cameră tehnică.

La parter se regăsesc vestiare cu dușuri și grupuri sanitare, sală de forță, spații tehnice, spații de depozitare, cameră de masaj, saună, cabinet de fizioterapie. Sala Polivalentă va putea găzdui competiții la nivel internațional de handbal, volei și baschet.

Valoarea actualizată a noului obiectiv sportiv a crescut substanțial de la estimarea inițială a beneficiarului, până la 23,6 milioane euro. ACI a început lucrările în 2020. Pe terenul de 6.845 mp a apărut o sală cu un etaj, o suprafață utilă de 10.071 mp, o capacitate de 3.320 de locuri.

ACI Cluj a trecut de recepția de la Turda Arena

Polivalenta turdeană are un regim de înălțime cu două etaje, suprafață construită de 5.460 mp și desfășurată de 12.793 mp, conform Antreprizei de Construcții și Instalații (ACI) Cluj.

Sala de sport cu un etaj are o înălțime de 19 m, o suprafață construită de 8.693 mp. Investiția era estimată inițial de către CNI la 17 milioane de euro. ACI Cluj a câștigat licitația CNI cu 18 milioane de euro. Materialele de construcții s-au scumpit însă în perioada 2020-2022, majoritatea antreprenorilor implicați în lucrările publice de infrastructură solicitând statului fonduri suplimentare.

Polivalenta turdeană are un regim de înălțime cu două etaje, suprafață construită de 5.460 mp și desfășurată de 12.793 mp, conform Antreprizei de Construcții și Instalații (ACI) Cluj. Polivalenta turdeană are un regim de înălțime cu două etaje, suprafață construită de 5.460 mp și desfășurată de 12.793 mp, conform Antreprizei de Construcții și Instalații (ACI) Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Career Days UVT” la Universitatea de Vest din Timișoara, în 6 și 7 martie

Articolul următor

Proiect de peste 400.000 de euro pentru energie verde la Pecica, județul Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share