Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marinela Ardelean, un ambasador la înălțime a vinurilor din Transilvania și brânzeturilor din Moldova

Marinela Ardelean își continuă eforturile de promovare cu entuziasm a vinurilor românești. De curând a adăugat și brânzeturile pe agenda sa de ambasador al produselor românești și a urcat cu ele în avion, pentru ca acestea să fie, din toate punctele de vedere, la înălțime. Carrefour și Wizz Air i-au fost parteneri în acest demers, derulat cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Au urcat pe ruta aeriană spre Italia vinul de Ciumbrud și brânza Artesana de Tecuci.

Drumul vinurilor și brânzeturilor românești spre Italia

Cunoscătoare a acestor produse, pentru care Italia și-a dovedit cu prisosință excelența, Marinela Ardelean face un pas mai departe și identifică noi modalități de promovare, demonstrând că România poate sta cu fruntea sus alături de țările cu tradiție în producția vini-viticolă și a brânzeturilor.
„Am dus vinul si brânza la înălțime. Doua produse românești cu pașaport internațional, apreciate indiferent de cultura consumatorului sau de destinația acestuia. Pe ruta București – Bologna si retur, am oferit pasagerilor câte o Roza și un Sonet produse de Domeniul Ciumbrud, ambele disponibile în programul Deschidem Vinul Romanesc, si brânzeturi maturate din programul Poftim, Brânză Românească!” a spus pe pagina sa de sociualizare Marinela Ardelean.
În aprilie 2023 Carrefour a lansat un nou program prin care susține micii producători de brânzeturi românești. Marinela Ardelean împreună cu Alina Donici, producătoarea brânzeturilor Artesana, prezente în Carrefour și în program, au preluat microfonul și au povestit pasagerilor aflați la bord cât de important este să cunoască produsele românești, să susțină producătorii locali.
„Avem nevoie de cât mai multe momente ca și acesta. Să ne aducem aminte că fiecare ocazie este bună ca să sărbătorim, că gesturile mici pot aduce emoții mari și, mai ales, că fiecare dintre noi avem cel puțin o femeie în viața noastră care astăzi merită să afle cât de mult o apreciem. O prietenă, o soție, o soră, o fiică, o bunică, o mamă. La mulți ani!” a completat Marinela Ardelean cu zâmbetul binecunoscut, frumoasa inițiativă de promovare a produselor românești.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Massif va avea loc în perioada 14-17 martie, iar Poiana Brașov va fi locul în care mii de iubitori ai sporturilor de iarnă, muzicii, aventurii, distracției și a experiențelor exclusiviste se vor aduna.

Festivalul Massif are tabloul complet

Articolul următor

Ocuparea posturilor de conducere de către femei promovează dezvoltarea rurală

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share