Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mai sunt doar câteva zile până la cel mai important eveniment de cybersecurity din Transilvania!

Peste 100 de specialiști IT sunt așteptați săptămâna viitoare la CLUJ CONNECTING DAY, cel mai important eveniment de cybersecurity din regiune, organizat de BRINEL și CISCO.

Evenimentul reunește reprezentanți de top ai sectorului IT&C, top management de companii din diverse industrii și alți specialiști din domeniu.

A 5-a ediție CLUJ CONNECTING DAY va avea loc în 19 martie 2024 și va expune strategii inovatoare de securitate cibernetică bazate pe AI pentru modernizarea infrastructurii și adaptarea facilă la noul mod de lucru hibrid, precum și modalități de a asigura complianța NIS 2 și noutăți legate de protecția datelor și transformare digitală.

Înscrierile sunt încă deschise, iar cei interesați pot beneficia de ultimele locuri disponibile! Alătură-te unui eveniment captivant de cybersecurity în care BRINEL și Cisco se aliază pentru a dezvălui strategii de ultimă generație, insights de la experți și tehnologii revoluționare. Nu rata șansa de a-ți proteja viitorul digital. Înscrie-te acum și fii înaintea amenințărilor cibernetice!

În cadrul evenimentului, vom explora o serie de subiecte vitale pentru securitatea cibernetică contemporană: cum ne putem proteja împotriva criminalității cibernetice, având în vedere escaladarea amenințărilor din mediul digital; impactul atacurilor cibernetice asupra infrastructurii critice și strategiile de apărare; măsurile și practicile adoptate de companii pentru asigurarea securității și protecția datelor sensibile.

BRINEL și partenerul său, Cisco, au pregătit prezentări captivante și informații de ultimă oră, oferind un cadru propice pentru discuții interactive și oportunități de colaborare care încurajează schimbul de cunoștințe și experiențe între participanți. Agenda completă poate fi consultată pe pagina dedicată evenimentului: https://www.brinel.ro/evenimente/cluj-connecting-day

BRINEL oferă soluții complete de securitate cibernetică

Portofoliul de Securitate IT BRINEL acoperă 6 straturi de securitate cibernetică cu soluții de top.

Securitate perimetrală

Securitatea rețelei

Endpoint Security

Securitatea datelor

Securitatea Platformei și a Aplicațiilor

În plus, toate soluțiile oferite sunt gândite ca parte a unui plan de securitate cibernetică, menit să facă față creşterii accentuate a ameninţărilor informatice şi să țină pasul cu majorarea numărului de reglementări impuse la nivel local şi internaţional. BRINEL realizează astfel și alinierea la Strategia NIST care propune o secvență de etape într-un proces de gestionare a riscurilor cibernetice și asigurare a continuității afacerii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Psihologia Riscului: Cum Influenţează Creierul Modul De Joc În Anumite Situaţii

Articolul următor
bucurestifm.ro

În ultimii patru ani, populația și companiile au luat credite bancare în valoare de 461 miliarde lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share