Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul Imobiliar Timișoara are loc în weekend la Iulius Congress Hall

Bănățenii, și nu numai ei, care își caută o locuință în Timișoara, care doresc să acceseze un credit ipotecar sau care vor să-și amenajeze casa, vor avea de unde alege, participând la Târgul Imobiliar Timișoara (TIT), organizat în 16 și 17 martie 2024, la Iulius Congress Hall.

„Organizăm acest târg începând din 2017, ajungând în prezent la ediția a VIII-a. Ca o noutate pentru acest an, târgul este organizat împreună cu imobiliare.ro. Avem un număr de 18 participanți: dezvoltatori imobiliari, agenții imobiliare, design interior, soluții și surse de finanțare, atât bănci, cât și brokeri. În toamnă, în luna octombrie, ne-am propus să organizăm ediția a IX-a. Pot să afirm, fără modestie, că TIT este cel mai mare eveniment de real estate din Timișoara și din Vestul României”, ne-a declarat Anca Pavel Bucșa, director de produs tion.ro, organizatorul târgului.

Tombolă cu premii

Participanții la TIT vor avea ocazia să câștige trei premii la o tombolă din cadrul evenimentului. Premiile sunt: o excursie pentru două persoane la Belgrad, un voucher pentru un salt cu parașuta în tandem și un kit smart home.

Participarea la târg este gratuită. Cei care vor să se înscrie la tombolă vor trebui să completeze un formular la intrare. Extragerea va avea loc la finalul celor două zile de târg, adică duminica, 17 martie, la ora 18. Aceasta va fi transmisă live pe pagina de Facebook Tion.

Programul evenimentului este: sâmbătă între orele 10:00 și 19:00 și duminică între orele 10:00 și 18:00.

 

Foto: tion.ro

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Sediul BNR

BNR: Datoria externă a României a crescut cu 4,31 miliarde euro în ianuarie

Articolul următor

Turismul românesc arată frumusețea naturii, istoria și tradiția la Salonul Mondial de Turism de la Paris

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share