Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hexing, investiție la Timișoara

Hexing Technologies Europe SRL, o filială a grupului chinez Hexing, va inaugura o fabrică în Timișoara I Industrial Park – deținut și operat de Globalworth.

Parcul este închiriat acum către companii precum Continental, Litens Automotive, Valeo, Coca-Cola și, din al doilea trimestru al anului și de Hexing România, existând posibilitatea ca în viitor să găzduiască încă 28.500 mp GLA prin extindere.

Unitatea de ultimă generație a Hexing va servi drept centru de excelență pentru producerea de soluții avansate de contorizare inteligentă, inclusiv sisteme inteligente de contorizare a energiei electrice și a apei, soluții de automatizare a distribuției, invertoare solare, baterii și încărcătoare pentru vehicule electrice.

Cel mai mare hub logistic regional însumând 1,7 milioane de metri pătrați moderni de spatii logistice si industriale, subpiața Vest / Nord-Vest găzduiește prin intermediul unor orașe importante precum Timișoara și Cluj-Napoca atât dezvoltatori cât și chiriași de renume internațional, beneficiind de proximitatea graniței de vest a țării. Forța de muncă calificată și poarta de acces către Europa de Vest, face ca zona Vest / Nord-Vest să fie cea mai căutată subpieță regională de către dezvoltatori și investitori, consideră consultanții CBRE care au asistat și proiectul Hexing.

Județul Timiș deține cea mai mare pondere a stocului industrial modern la nivel regional și găzduiește numeroase facilități de producție, logistică și depozitare, unde dezvoltatorii valorifică combinația creată de locația strategică, infrastructura și forța de muncă calificată, iar 87% din stocul modern este de clasă A. De asemenea, partea de Vest / Nord-Vest a țării va fi cel mai mare beneficiar al viitoarelor livrări de spatii industriale si logistice, respectiv 45%, urmată de București cu 32% și de regiunea Est / Nord-Est cu 14% din total.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ultimele imagini cu drumul ce leagă Centura Oradea de Autostrada Transilvania

Articolul următor
Valentin Anghel, CEO-ul AVBS Credit

AVBS: Cel mai bun moment sa iei un credit ipotecar este… atunci când ai nevoie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share