Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aproape 900 de joburi disponibile la Oradea Job Expo. Vezi cine face angajări

Cel mai așteptat Târg al locurilor de muncă Oradea Job Expo, ediția de primăvară, are loc vineri, 5 aprilie 2024, între orele 10:00 – 18:00 la Era Park, în Sala de Evenimente (lângă magazinul Numero Uno).

24 de angajatori și o școală postliceală care ofera cursuri de formare profesionala vor fi prezenți la evenimentul organizat de Inform Media Press, editor al cotidienelor Jurnal Bihorean și Bihari Naplo și al site-urilor Bihon.ro și Erdon.ro.

Ofertele de angajare ale expozantilor sunt din diferite domenii precum: automotive, mecanică, IT, retail, tricotaje și confecții textie și producție și sunt dedicate atât celor cu studii superioare, cât și celor calificați ori fără studii.

Putem vorbi de poziții de entry level dar și top management. Persoanele interesate vor descoperi o varietate de oferte și vor avea posibilitatea de a intra în contact direct cu angajatorii.

De asemenea, Școala Postliceală „Henri Coandă” va pune la dispoziția zeci de cursuri de formare profesională și calificare pentru cei care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu sau chiar o reconversie profesională.

Cine face angajări

La Oradea Job Expo vor participa: Golde Oradea, FinProm, Hella Technical Center Oradea, Madrugada, Prohuman, Vernicolor, Comau, Marvicon, Faist Mekatronic, Sogefi Suspensions Eastern Europe, Școala Postliceală „Henri Coandă“ Oradea, ATP Motors, STIHL, Limtex, Plexus Services Ro, De’Longhi, SIPAL 3D Technology, Turism Felix, H.Essers, CEMACON, H&T NPE East Europe SRL, APD Group, Qapirom Plast, Adecco Resurse Umane și Gi Group, Lugera & Makler.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Opinia CECCAR privind propunerea de reducere a pragului de 500.000 de euro pentru aplicarea impozitului pe veniturile microîntreprinderilor

Articolul următor

Burse de participare în programul de învățare experiențială Leaders Challenge© pentru managerii din sectorul ONG

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share