Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fan Container, un nou brand lansat de producătorul băcăuan Containere FDC

Containere FDC, unul dintre principalii producători de containere din România, lansează Fan Container, un nou brand de produse economice. Păstrând caracteristicile și durabilitatea containerelor fabricate în propria unitate de producție, compania băcăuană pune pe piață containerele multifuncționale, dedicate unei nevoi specifice manifestată la nivelul cererii.

Versatilitatea și gradul ridicat de adaptabilitate etalate de Containere FDC se întrevăd și în produsele fabricate în unitatea din Bacău. Pe baza concluziilor extrase în urma analizei cererii manifestate în cadrul pieței de containere din România, producătorul băcăuan a luat decizia înființării unei noi unități strategice de business. Sub umbrela brandului Fan Container, sunt puse pe piață containerele multifuncționale.

„Produsele noastre îndeplinesc o nevoie specifică. Motivația pentru achiziție și consum este alimentată de nevoia unui spațiu cu diferite funcționalități, în unele cazuri chiar cu rol mixt. Astfel, pe lângă produsele premium și standard, ne completăm portofoliul cu un produs la un preț foarte bun vândut sub brandul Fan Container”, declară Cristinel Fichitiu, directorul general și fondatorul business-ului Containere FDC.

 

Fan-container.ro – platformă online dedicată containerelor economice

Profitând de prestigiul și poziția ocupată în piața, Containere FDC lansează brandul Fan Container în vederea comercializării produselor dedicate clienților cu proiecte de buget.

Experiența câștigată în livrarea unor ample și complexe proiecte, precum și economiile de scară, permit companiei băcăuane să-și întărească poziția în industria de profil prin dezvoltarea continuă a produselor. Echipa R&D din cadrul Containere FDC a dezvoltat containerul universal (mai multe informații, inclusiv prețuri, pe www.fan-container.ro).

„Clienții noștri au la dispoziție o platformă online dedicată brandului Fan Container, unde vor regăsi toate informațiile necesare privind produsele disponibile”, arată Cristinel Fichitiu, director general Containere FDC.

Compania băcăuană demonstrează un comportament activ în industrie, iar prin înțelegerea comportamentului clienților și acordarea de sprijin pre și post achiziție, vizează generarea unei atitudini favorabile în rândul acestora.

„Piața containerelor este în continuare una extrem de atractivă, iar prin acest demers creștem gradul de competitivitate a organizației. Alături de colegi am sesizat evoluția pozitivă privind cererea de containere multifuncționale. Conceptul de container multifuncțional oferă o serie de avantaje proprietarului, respectiv versatilitate în funcție de scopul spațiului, portabilitate și flexibilitate, aspect modern și inovator, durabilitate și, cel mai important, investiție minimă”, subliniază Fichitiu.

Promoție Fan Container: discount de până la 19%

„Pentru a împărtăși alături de noi bucuria lansării noului brand Fan Container, am inițiat o campanie de oferte cu prețuri la care aplicăm discount între 12% și 19%, până la 30 aprilie. Suntem determinați să oferim în acest fel un sprijin firmelor la început de drum și nu numai. Biroul de firmă, spațiile de depozitare sau cabinele de pază sunt acum mai accesibile ca oricând”, mai arată Cristinel Fichitiu, director general Containere FDC.
Fan Container, containere economice
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Summit Agro România, hub-ul din care se implementează soluțiile agricole japoneze în Balcani

Articolul următor

Construcții Erbașu începe lucrările la Centrul Cultural Multifuncțional Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share