Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii maramureșeni au învățat cum să se finanțeze

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM), Florentin Tuș, i-a încurajat pe cei prezenți în sală să acceseze scheme de finanțare, să consulte cât mai multe ghiduri pentru a identifica nișa care li se potrivește și care le poate aduce plusvaloare în activitatea pe care o desfășoară.
Peste 100 de oameni de afaceri din județ au venit să afle oportunitățile de finanțare din Europa și România | Foto: CCIM

Diriguitorii fondurilor europene și naționale, dar și cei ai creditelor bancare au venit în sprijinul întreprinzătorilor din nordul României.

Președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM), Florentin Tuș, i-a încurajat pe cei prezenți în sală să acceseze scheme de finanțare, să consulte cât mai multe ghiduri pentru a identifica nișa care li se potrivește și care le poate aduce plusvaloare în activitatea pe care o desfășoară.

Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (AIMM) Cluj-Napoca a fost reprezentată de șeful Serviciului programe IMM, Mircea Miheștean, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), de experții cu rol de ofițeri specializare inteligentă Anca Roman, Ana Boghean, Emil Mureșan, Alin Fodor, iar Banca Comercială Română (BRC), de directorul grup retail, Cristian Bran.

 

În urma prezentărilor, antreprenorii au adresat întrebări vorbitorilor, cei din urmă aducând clarificări cu privire la programele și schemele de finanțare. BCR a avut o sesiune de prezentare de programe de finanțare pentru antreprenori.

“Prezența numeroasă, de peste 100 de persoane, denotă interesul acestora față de identificarea unor oportunități de finanțare ori dezvoltarea afacerilor pe care le dețin”, potrivit CCIM. Evenimentul “Business Day. Oportunități de finanțare pentru anul 2024” a fost inițiat de CCIM împreună cu AIMM și ADRNV.

Programe prezentate de AIMM

  • Startup Nation 2024
  • Femeia antreprenor 2024
  • Schema de finanțare pe activități balneoclimaterice
  • Stadiu implementare micro / comerț/ accelerare

Programe prezentate de ADRNV

  • Sprijinirea dezvoltării unor investiții inițiale ale unor IMM-uri în cadrul parcurilor de specializare inteligentă (prioritatea 1 – o regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice)
  • Sprijinirea dezvoltării incubatoarelor de afaceri

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Sediul BNR

BNR a decis păstrarea dobânzii de referință la nivelul de 7%

Articolul următor

Fortech operează acum oficial ca GlobalLogic Romania S.R.L.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share