Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Life Is Hard are un nou director financiar: Beatrice Cherecheș

În timp ce acțiunile Life Is Hard (LIH) ating un maxim istoric, demonstrând evoluția strategică și încrederea investitorilor, suntem încântați să anunțăm că Beatrice Cherecheș va fi noul Chief Financial Officer.

Societatea clujeană de software și-a propus ca strategie crearea celei mai mari platforme destinate asigurărilor din Europa Centrală și de Est (ECE).

“În timp ce acțiunile Life Is Hard (LIH) ating un maxim istoric, demonstrând evoluția strategică și încrederea investitorilor, suntem încântați să anunțăm că Beatrice Cherecheș va fi noul Chief Financial Officer. Experiența sa impresionantă de 20 de ani în sectorul financiar va contribui la optimizarea și coordonarea finanțelor companiei.

Expertiza ei în dezvoltarea unor strategii financiare solide vor stimula LIH, cu scopul de a crea cea mai mare platformă de distribuție destinată domeniului asigurărilor din ECE, oferind experiențe personalizate și acces eficient la soluții tehnologice”, a transmis conducerea LIH.

În perioada 2 aprilie – 15 aprilie, casele de brokeraj Goldring și BRK derulează oferta publică aferentă emisiunii a 100.000 obligațiuni ale LIH Florești. Consiliul de Administrație (CA) al LIH a stabilit, în 2023, detaliile emisiunii de obligațiuni de până la 10 milioane de lei.

Printr-o altă decizie a CA s-a decis ca din acțiunile răscumpărate de LIH, 96.940 de titluri să fie oferite cu titlu gratuit către angajații LIH și Innobyte Solutions (deținere 100% a LIH). LIH, companie de tehnologie listată pe Piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB), beneficiază de servicii de Market Maker al Emitentului (MME) oferite de BRK Financial Group.

Acțiunea LIH a ajuns la 2,69 lei, iar capitalizarea societății la BVB, la 77 de milioane de lei. Principalele produse generate sunt destinate pieței asigurărilor, aplicații de administrare a business-ului pentru IMM-uri, platforme de licitații online, telemedicină, acces în clădiri.

LIH este prima companie românească de software listată la BVB – Piața AeRo. Principalii acționari erau Cătălin Chiș – 29%, Active Power Solutions – 27%, persoane fizice – 41%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Războinici uitați și podoabe eterne (secolul al V-lea p. Chr.), o expoziție de referință a Muzeului de Istorie a Transilvaniai

Articolul următor
Forapro oferă efectul dublu de potențare a două substanțe active împreună cu tehnologia unică de formulare Asorbital de la ADAMA.

ADAMA lansează pe piața europeană Forapro, un nou fungicid pentru cereale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share