Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Life Is Hard se implică în startup-ul Xiga

Sprijinim Xiga, un startup insurtech de ultimă generație care avansează conceptul de Embedded Insurance în Regiunea Europei Centrale și de Est și în care Life Is Hard deține o participație de 10% prin intermediul LIH Ventures.
Compania IT din Florești este specializată în produse destinate pieței asigurărilor | Foto: LIH

Grupul IT clujean a informat că își extinde canalele de distribuție prin deținerea unei participație de 10% din platforma online destinată asigurărilor.

“Sprijinim Xiga, un startup insurtech de ultimă generație care avansează conceptul de Embedded Insurance în Regiunea Europei Centrale și de Est și în care Life Is Hard deține o participație de 10% prin intermediul LIH Ventures.

Prin intermediul Xiga, LIH aduce în prim-plan soluțiile de Embedded Insurance, accesând noi canale de distribuție și permițând utilizatorilor să integreze fără probleme ofertele de asigurare în ecosistemele digitale și fizice”, conform LIH.

Xiga Marketing este prima platformă de asigurare auto încorporată în rețeaua socială TikTok România, în colaborare cu Tudor Bratu. Accesând link-ul oferit în conținut și scanând documentul de înmatriculare al vehiculului cu ajutorul telefonului mobil, utilizatorii pot achiziționa o asigurare direct de pe TikTok.

Xiga, companie înființată în 2022, are sediul în comuna clujeană Florești și punct de lucru în municipiul Brașov, fiind înscrisă la Autoritatea de Supraveghere Financiară ca asistent de marketing al companiei de brokeraj bistrițene Transilvania Broker de Asigurare. Asociații săi sunt George Oprea (90%) și LIH Ventures (10%), potrivit Listă Firme.

LIH este prima companie românească de software listată la BVB – Piața AeRo. Principalele produse generate sunt destinate pieței asigurărilor, aplicații de administrare a business-ului pentru IMM-uri, platforme de licitații online, telemedicină, acces în clădiri. Principalii acționari erau Cătălin Chiș – 29%, Active Power Solutions – 27%, persoane fizice – 41%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În perioada 12-14 aprilie va avea loc Festivalul Berii Culturale (FBC) organizat în onoarea scriitorului ceh Bohumil Hrabal.

Clujul găzduiește Festivalul Berii Culturale

Articolul următor

Câștigul salarial mediu net în județul Bihor a trecut de 4.000 de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share