Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul găzduiește Festivalul Berii Culturale

În perioada 12-14 aprilie va avea loc Festivalul Berii Culturale (FBC) organizat în onoarea scriitorului ceh Bohumil Hrabal.
Evenimentul se va derula atât pe terasa, cât și în interiorul localului | Foto: Insomnia

Scriitorul Bohumil Hrabal și berea cehă vor fi centrul atenției la evenimentul programat la Insomnia Cafe & Bistro.

În perioada 12-14 aprilie va avea loc Festivalul Berii Culturale (FBC) organizat în onoarea scriitorului ceh Bohumil Hrabal. Acesta a iubit berea și multe dintre scrierile sale o au ca laitmotiv.

„Am decis, că pentru a celebra cei 110 ani de la nașterea marelui scriitor ceh Bohumil Hrabal, care s-au împlinit pe 28 martie, să organizăm acest festival. Pentru a duce mai departe dragostea pentru Hrabal și pentru berea cehă, toate evenimentele vor avea intrare liberă și vor putea fi savurate alături de prieteni”, a declarat Tunde Markos, proprietara localului.

În cadrul FBC vor avea loc numeroase evenimente, de la spectacole-lectură, la concerte, quiz-uri, jocuri interactive și proiecții de film. În 12 aprilie este programat un concert Romulus Cipariu Țambal, în 13 aprilie, recitalurile lui Vasile Coser și Cristian Holobiuc, iar în 14 aprilie, cel al lui Emeric Imre.

În 13 aprilie mai figurează în agenda FBC un spectacol-lectură din opera lui Hrabal, realizat de actorul Ioan Crișan, dar și o proiecție de film după romanul scriitorului ceh “În slujba regelui Angliei”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Betfair Romania Development Cluj, companie de dezvoltare de software, își propune să atingă 2.000 de angajați până la sfârșitul anului.

Betfair va ajunge la 2.000 de angajați la Cluj

Articolul următor
Sprijinim Xiga, un startup insurtech de ultimă generație care avansează conceptul de Embedded Insurance în Regiunea Europei Centrale și de Est și în care Life Is Hard deține o participație de 10% prin intermediul LIH Ventures.

Life Is Hard se implică în startup-ul Xiga

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share