Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Betfair va ajunge la 2.000 de angajați la Cluj

Betfair Romania Development Cluj, companie de dezvoltare de software, își propune să atingă 2.000 de angajați până la sfârșitul anului.
Dezvoltatorul de software din Cluj derulează acțiuni de dezvoltare a talentelor și internship | Foto: Paul Sandor

Cel mai mare centru de tehnologie al grupului Flutter Entertainment investește într-o nouă arie de business.

Betfair Romania Development Cluj, companie de dezvoltare de software, își propune să atingă 2.000 de angajați până la sfârșitul anului. Aceasta va continua creșterea din ultimii patru ani, perioadă în care și-a dublat forța de muncă.

Biroul din Cluj este singurul din lume care deservește toate cele cinci divizii ale grupului Flutter, ceea ce atrage permanent deschiderea de noi arii de business ce se ocupă de dezvoltarea software a produselor din portofoliu.

„După succesul Flutter Studios, arie de business creată, în 2023, cu rolul a dezvolta și integra jocuri pentru cazinourile online, grupul a decis deschiderea unei arii similare pentru brandul PokerStars. Procesul de recrutare intensă vizează roluri noi în structura acestor departamente, cu focus pe engineering and delivery, data și games development.

Noile departamente, migrarea de la tehnologii on premises la capabilități in cloud și creșterea numărului de produse noi au făcut ca, doar în 2023, echipa Betfair Romania Development să crească cu 30,5%, compania având, astăzi, 1.700 de angajați.

Obiectivul de atinge 2.000 de oameni până la final de an vizează toate centrele de excelență din biroul de la Cluj, în special cele din ariile Casino (dezvoltare de jocuri), Account Management (crearea de sisteme de management și protecție a clienților), Data și Security Operations”, potrivit conducerii Betfair.

„Piața românească are nevoie de companii ce dezvoltă local produse software complexe pentru a crește valoarea forței de muncă în IT. Direcțiile în care Betfair Romania Development continuă să crească sunt cele care aduc plus valoare și sunt sustenabile pe termen lung.

Încurajăm diversitatea, creativitatea și flexibilitatea, iar cadrul pe care îl oferim este unul în care dezvoltarea abilităților colegilor noștri se întâmplă în mod constant. Promovăm o cultură a colaborării și a învățării continue, asigurând în același timp o varietate atractivă de proiecte și beneficii”, a spus Ioana Popa, General Manager.

“Sistemul flexibil de muncă și beneficiile variate au permis companiei să angajeze la nivel național, aproape 10% din numărul total de angajați fiind stabiliți în afara județului Cluj.

Betfair Romania Development continuă să investească și în dezvoltarea talentelor din domeniul IT, peste 100 de tineri beneficiind, în 2023, de programe de internship plătite. Alte 5.000 de ore de training au fost dedicate angajaților companiei”, conform Betfair.

Din ianuarie, grupul Flutter Entertainment a fost listat oficial la Bursa de Valori din New York, care va oferi companiei acces la noi investitori de pe piețele de capital și oportunități semnificative de dezvoltare pe termen lung.

Betfair Romania este cel mai mare centru de excelență în software al grupului Flutter Entertainment — cel mai mare operator global de pariuri sportive si jocuri online, compania din România înregistrând, în 2022, o cifră de afaceri de peste 70 milioane de euro și un profit de 6 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vista Bank adoptă Serviciul de Afișare a Numelui Beneficiarului - SANB

Articolul următor
În perioada 12-14 aprilie va avea loc Festivalul Berii Culturale (FBC) organizat în onoarea scriitorului ceh Bohumil Hrabal.

Clujul găzduiește Festivalul Berii Culturale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share