Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Companiile francofone refac pădurile Clujului

Aceștia au fost angrenați ca voluntari în cadrul acțiunii de plantare Pădurea CFAC din Zona Metropolitană Cluj-Napoca, în apropierea localității Tăuți.
La acțiunea de plantare au luat parte angajați de la șapte companii din Cluj | Foto: CFAC

120 de angajați din companiile membre ale Clubului Francofon al Oamenilor de Afaceri Cluj și universitățile partenerere au participat la acțiunea de împădurire.

Aceștia au fost angrenați ca voluntari în cadrul acțiunii de plantare Pădurea CFAC din Zona Metropolitană Cluj-Napoca, în apropierea localității Tăuți. “Este o inițiativă care ne aduce împreună, ne oferă tuturor bucurie și împlinire”, a relatat conducerea CFAC.

La acțiune au participat angajați ai companiilor EXL Service, Viking Romania, Pfeiffer Vacuum, Energom, Groupama Asigurări, Eurial Cluj, Leroy Merlin, și salariați ai Romsilva – Direcția Silvică a Județului Cluj.

 

CFAC este una dintre organizațiile de afaceri implicate activ în dezvoltarea economică a județului. Anul acesta, clubul a ajuns să numere 60 de membri care derulează inclusiv acțiuni de responsabilitate socială. CFAC se definește ca fiind un mediu de întâlnire a oamenilor de afaceri francofoni locali, dar și un mediu propice creării de oportunități în afaceri și de parteneriate.

Consiliul Director al CFAC este format din șase membri, noul președinte fiind Charles Roussel – director general al producătorului de componente aeronautice Sonaca Transilvania. Ceilalți membri sunt Bogdan Herea, Mathieu Widsgowski, Alina Pop, Pascal Fesneau, Ioana Bud.

Printre obiectivele CFAC se numără cooperarea și încurajarea inovației economice, dezvoltarea sectorului francofon de ocupare a forței de muncă în Transilvania, deschiderea spre perspective economice în spațiul francofon.

Alte obiective sunt atragerea investitorilor francofoni, promovarea regiunii Clujului în mediul francofon, schimbul de informații economice între membrii săi, promovarea activităților membrilor, organizarea de evenimente, reuniuni, rețele sociale ce permit o analiză economică, juridică, fiscală și politică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Street Food Picnic, la prima ediție în Iulius Mall

Articolul următor

S-au pus în vânzare biletele de avion pe ruta Oradea – Varșovia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share