Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-au pus în vânzare biletele de avion pe ruta Oradea – Varșovia

Zborurile pe ruta Oradea – Varșovia vor fi operate de LOT Polish Airlines de 4 ori pe săptămână.

Oradea face un pas semnificativ în conectarea la rețeaua internațională de transport aerian, prin legătura cu Varșovia, capitala Poloniei, cel mai mare hub din Europa central-estică, cu zeci de destinații din Europa, Statele Unite ale Americii, Canada și Asia.

Zborurile pe ruta Oradea – Varșovia vor fi operate de LOT Polish Airlines de 4 ori pe săptămână. Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Călin Gal, și reprezentanții companiei aeriene au semnat vineri, 12 aprilie, la Aeroportul Internațional Oradea, contractul valabil pe o perioadă de patru ani.

„Cursa către Varșovia creează legături puternice între Oradea și restul lumii și deschide oportunități importante pentru comunitatea locală. În primul rând, bihorenii vor avea o conexiune foarte bună cu vestul Europei, America și Asia. Vor fi dezvoltate, de asemenea, schimburi de afaceri, turism și cultură între Oradea și Varșovia și nu numai. Activitatea Aeroportului Internațional Oradea va crește semnificativ odată cu introducerea noilor curse”, a declarat Călin Gal, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor.

„Noua rută către Oradea marchează a treia destinație pentru LOT Polish Airlines în România, după București și Cluj-Napoca. Locuitorii județului Bihor și ai regiunii vor avea asigurată conexiunea nu doar cu Varșovia, ci și cu alte aeroporturi din Polonia, vestul Europei, America și alte destinații”, a declarat Wojciech Worona, directorul adjunct al LOT Polish Airlines.

La semnarea contractului au participat trei reprezentanți ai companiei LOT Polish Airlines, respectiv Wojciech Worona, director adjunct, Semko Bayer, Network Planning Specialist, și Jakub Malecki, director general pentru România și Republica Moldova. Au mai fost prezenți Răzvan Horga, directorul Aeroportului Internațional Oradea, și Mihai Jurca, city managerul Municipiului Oradea.

 

Cât costă un bilet

LOT Polish Airlines va efectua, începând din 3 iunie, patru zboruri săptămânale Oradea – Varșovia și retur în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă. Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul operatorului, www.lot.com.

Potrivit boardingpass, prețul unui bilet și capitala Poloniei doar dus începe de la 98 de euro în clasa economică și 182 de euro la clasa business, însă e posibil ca LOT să fi încărcat momentan doar biletele la preț întreg.

În tariful cel mai ieftin pentru clasa economică intră un bagaj de cabină de maxim 8 kilograme, și un ghiozdab poșetă de maxim 2 kilograme.

Cursele vor fi operate cu aeronave de tip Embraer E 70 (76 de locuri), E 75 (82 sau 86 de locuri), E 90 (106 locuri) și E 95 (112 sau 118 locuri).

Prețurile biletelor sunt stabilite de compania aeriană. În cazul în care operarea curselor nu va fi profitabilă, Consiliul Județean Bihor va compensa cheltuielile cu serviciile aeriene și cheltuielile aferente operațiunilor pe aeroporturile din Oradea (OMR) și Varșovia (WAW).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aceștia au fost angrenați ca voluntari în cadrul acțiunii de plantare Pădurea CFAC din Zona Metropolitană Cluj-Napoca, în apropierea localității Tăuți.

Companiile francofone refac pădurile Clujului

Articolul următor
Destinate ocrotirii copiilor din sistemul rezidențial, aceste case fac parte dintr-un set de cinci proiecte de 5 milioane de euro, finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și cofinanțate de la bugetul județului.

Sălajul își construiește cu fonduri UE case de tip familial de 5 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share