Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Optim Project Management & Ana Hotels Europa – De la Plan la Realitate: Reușita unui proiect complex de modernizare

Optim Project Management anunță finalizarea cu succes și livrarea proiectului Ana Hotels Europa din Eforie Nord. Această realizare marchează un alt punct de referință semnificativ în istoricul companiei în livrarea proiectelor remarcabile din domeniul ospitalității în parteneriat cu Ana Hotels.

Renovarea a implicat un efort amplu de modernizare menit să îmbunătățească experiența oaspeților. Cu o investiție totală care depășește 14 milioane de euro, echipa Optim Project Management s-a concentrat pe îmbunătățirea eficienței energetice și modernizarea camerelor, facilităților spa și a zonelor publice. Lucrările de renovare a celor peste 25.000 de metri pătrați au început la sfârșitul anului 2023 și au fost finalizate în doar 5 luni, comparativ cu estimarea inițială de 6 luni.

Camerele pentru oaspeți au căpătat o transformare completă, prezentând designuri și facilități moderne pentru a asigura confortul și satisfacția oaspeților. În plus, au fost făcute upgrade-uri semnificative pentru a îmbunătăți eficiența energetică, incluzând izolația termică și restaurarea balconelor. S-a acordat o importanță semnificativă tehnologiei din camere, aceastea având acum sisteme moderne de ventilație și BMS pentru a asigura o atmosferă constant revigorantă și plăcută. În același timp, a fost integrat un sistem IPTV, oferind oaspeților acces la informații despre serviciile hotelului și facilitățile SPA.

Renumitul centru de sănătate Ana Health Spa și zonele publice ale hotelului au fost revitalizate. Sala de fitness a fost extinsă și dotată cu echipamente moderne pentru a satisface nevoile oaspeților activi, iar zona de primire a fost reconfigurată și modernizată, pentru a oferi clienților un confort suplimentar într-o zonă tip lounge.

David Evans, CEO al Optim Project Management, și-a exprimat satisfacția vis-a-vis de succesul proiectului, declarând: “Suntem mândri că am fost implicați în renovarea hotelului Ana Hotels Europa. Mindsetul echipei noastre, orientat către profesionalism, eficiență și calitate înaltă, a confirmat așteptările clientului nostru și suntem recunoscători pentru oportunitatea de a continua parteneriatul nostru cu Ana Hotels.”

Acest parteneriat reprezintă al doilea proiect al companiei cu domnul George Copos, după renovarea InterContinental Athénée Palace Bucharest, Optim Project Management având o experiență remarcabilă în gestionarea proiectelor complexe de renovare a hotelurilor.

Hotelul Europa dispune de 221 de camere renovate, toate oferind vederi impresionante spre Marea Neagră, precum și facilități precum un restaurant (400 de locuri), un centru de conferințe (900 de metri pătrați), grădină (30.000 de metri pătrați), SPA, o piscină exterioară cu apă dulce, o piscină cu apă sărată, o piscină interioară cu apă sărată și camere de tratament care oferă terapii de wellness, frumusețe și relaxare și, cel mai important, celebrele terapii cu nămol de la Techirghiol.

Optim Project Management își exprimă recunoștința față de toți cei implicați în realizarea acestui proiect de succes. Compania rămâne dedicată livrării serviciilor de management de înaltă calitate în fiecare proiect pe care îl întreprinde și anticipează cu nerăbdare contribuția la succesul continuu al industriei ospitalității din România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
E o raritate ca un stat să câștige împotriva unui investitor, iar fără protestele de stradă nu se ajungea la acest rezultat au fost afirmațiile de la evenimentul “Cine a salvat Roșia Montană?”, organizat de Mathias Corvinus Collegium (MCC).

Eșecul investiției de la Roșia Montană, dezbătut la Cluj

Articolul următor

Maracana renews lease at MLP Bucharest West

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share