Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenoarele din Cluj, în vizită la sediul UNESCO

Prima oprire a fost la sediul Organizației Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) din capitala Franței.
Simona Miculescu le-a fost gazdă antreprenoarelor clujene în sediul UNESCO | Foto: AFA Cluj

O delegație a Asociației Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a efectuat o misiune economică în mai multe localități din Franța.

Prima vizită a fost la sediul Organizației Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) din capitala Franței. “Suntem extrem de recunoscătoare că am avut șansa de a o întâlni și de a o cunoaște mai bine pe doamna ambasador Simona Miculescu, președintele Conferinței Generale UNESCO la Paris.

O minune de om, o văpaie, o femeie cu care România face pași uriași în direcția în care ne dorim. Am găsit la Paris, spiritul românesc prezent și viu. Am fost mândre să admirăm, în clădirea și grădinile UNESCO, puse la loc de cinste, lucrări ale artiștilor români, alături de nume ca Picasso, Miro, Giacometti, Moore”, a remarcat conducerea AFA Cluj.

UNESCO este o agenție specializată a Organizației Națiunilor Unite care vizează promovarea păcii și securității mondiale prin cooperarea internațională în educație, științe și cultură.

Prima vizită a fost la sediul Organizației Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) din capitala Franței.        

Finalul, la administrația din Orleans

“Am vizitat Castelul Chambord, una dintre cele mai recunoscute clădiri ale Renașterii în Europa. Scara centrală dublu spiralată, inspirată din schițele lui Leonardo Da Vinci, este impresionantă. Cea mai mare expoziție Brâncuși, cu peste 400 de lucrări, e un eveniment de neratat în Paris la Centrul Pompidou.

E o ocazie de a descoperi diversitatea operei sale, cu sculpturile sale, dar și cu fotografiile, desenele și filmele sale. Misiunea noastră în Franța s-a încheiat cu o vizită la primăria din Orleans, orașul Ioanei D’Arc, cu un delicios și specific Quiche Lorraine și un Kir Royal, în centrul minunatului oraș Amboise”, potrivit organizatorilor misiunii.

Delegație de peste 20 de antreprenoare

Printre membrii delegației conduse de președintele AFA Cluj, Mihaela Rus (Vitrina), s-au numărat Carmen Petcu (De’Longhi), Norina Găvan (Worwag Pharma), Steluța Racolța (Universifly), Oana Luca (OFA-UGIR), Mihaela Miron (Impress), Adina Scaringi (Regina Maria), Olga Stanciu (Show-off) sau Simona Baciu (Cluster EDU).

AFA Cluj este formată din femei care activează în mediul antreprenorial clujean. Proiectele sale sunt din diverse domenii: „Olimpiada de cultură generală a tinerilor clujeni”, „Gala excelenței la feminin”, „Clujul are atitudine!”, „Ore în Dar”, „Minibiblioteci pentru sănătate”, „Un oraș pentru o grădină”, “Conferințele SHEnspire”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Viticultorii români cer urgentarea măsurii de distilare de criză

Articolul următor

Percepția investitorilor asupra României este moderat-optimistă, potrivit sondajului FIC

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share