Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

18 Gym Fitness & Beauty se extinde la Arad în cadrul centrului comercial Agora

18 Gym Fitness & Beauty, a treia cea mai mare rețea de săli de fitness din România, și unul dintre cei mai dinamici jucători din acest sector, va deschide o nouă locație în centrul comercial Agora Arad (fost Galleria Arad), tranzacția de închiriere a noului spațiu fiind intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Aceasta este prima sală a rețelei în orașul Arad, și a 37-a locație operată de 18 Gym Fitness & Beauty la nivel național.

 

Agora Arad

Agora Arad are o suprafață de 36.000 metri pătrați, și în prezent se află într-un proces semnificativ de renovare și modernizare, actualii proprietari având totodată ca strategie și repoziționarea pe piață ca o destinație de cumpărături de proximitate, cu un mix variat de retaileri adaptat la nevoile locuitorilor din zonă.

 Suntem bucuroși să anunțăm securizarea primei locații 18 Gym Fitness & Beauty din Arad, în cadrul centrului comercial Agora, proiect care, odată cu finalizarea lucrărilor de renovare, va readuce pe piața din oraș spații moderne oferind toate condițiile pentru a acomoda o gamă variată de rataileri spre beneficiul locuitorilor din zonă”, a declarat Raluca Zlate, Consultant Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox.

 

36 de locații

La nivel național 18 Gym Fitness & Beauty are 36 de locații deschise, în 14 orașe, iar pentru anul 2024 obiectivul este deschiderea a încă 10 locații, astfel fiind atinsă borna de 40 de locații, o performanță de excepție în industria fitness din România.

 

18 Gym Fitness & Beauty o misiunea sigură și bine înstărită – „Credem într-o lume in care sportul este universal vizibil și care are un impact în a forma și disciplina noi comunități”. Cu această afirmație, până în prezent au reușit să se remarce pe piața industrială. Sunt recunoscuți după designul unic al locațiilor și facilitățile oferite membrilor prin aparatură performantă și calitativă.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Delgaz Grid investește peste 24 milioane de lei în 14 localități mureșene

Articolul următor

Star Transmission și Star Assembly lansează programul de internship Summer Experience

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share