Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Start Conferinței Tehnologia & iHealth în medicina secolului XXI

UMFST „G.E. Palade” Târgu Mureș și Academia de Științe Medicale, sub egida Academiei Române, organizează, în perioada 17-19 aprilie 2024, la Târgu Mureș, a doua ediție a Conferinței naționale cu participare internațională Tehnologia & iHealth în medicina secolului XXI.

Conferința se desfăşoară sub genericul „George Emil Palade – 50 de ani de la decernarea premiului Nobel (1974-2024)”. Evenimentul transdisciplinar acoperă toate ariile medicale și subliniază rolul tehnologiei în medicina contemporană și în evoluția sistemului de sănătate la nivel național în context mondial. Manifestarea științifică pune un accent deosebit pe progresele tehnologice, pe inovare și rolul inteligenței artificiale și al tehnologiei moderne în tratamentul diferitelor patologii, dar și pe importanța medicinei personalizate, tendințe și perspective în domeniul medical.

Prof. Univ. Dr. Leonard Azamfirei deschide conferința

Cu ocazia deschiderii conferinței, rectorul UMFST „G.E. Palade” Prof. Univ. Dr. Leonard Azamfirei a subliniat locul tehnologiei în cadrul universității.

„Suntem la a doua ediție a acestei manifestări, organizată în parteneriat cu Academia de Științe Medicale din România, dar în egală măsură în parteneriat cu toate Facultățile de Medicină și Farmacie din țară, astfel încât astăzi avem un număr record de lectori și de participanți. Tematica conferinței se găsește foarte bine în structura universității. Suntem o universitate comprehensivă, în care componenta de tehnologie este adusă mult în față pentru că mergem într-o direcție către care nu putem să nu avem și noi opinii”, a declarat Prof. Univ. Dr. Leonard Azamfirei la începutul festivității.

Tematici abordate Conferinței Tehnologia & iHealth în medicina secolului XXI

Secțiunile evenimentului științific cuprind, printre altele: chirurgie generală, toracică și oncologică; chirurgie vasculară și chirurgie cardiovasculară; cardiologie; pneumologie și medicina muncii; gastroenterologie și hepatologie; neurologie și neurochirurgie; urologie și nefrologie; oftalmologie; ORL și chirurgie oro-maxilo-facială, obstetrică și ginecologie, neonatologie, medicină internă, dermatologie și alergologie, boli infecțioase, microbiologie și virusologie, diabet, nutriție și boli metabolice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Ne-am triplat numărul de angajați și am crescut cifra de afaceri cu 50% față de 2022”

Articolul următor
Printre companiile interesate de colaborări se numără NTT, Fujitsu, Panasonic, Sony, Canon, NEC, Hitachi, Yamaha, Pioneer, Toyota sau Yamaha, conform Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

Antreprenorii clujeni, așteptați de marile corporații în Japonia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share