Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turn Eiffel de 1,5 m din piese Lego, expus în Iulius Mall Cluj

Weekend pentru iubitorii Lego: o replică de 1,5 m înălțime a Turnului Eiffel, din peste 10.000 de piese, expusă în Iulius Mall Cluj.

Weekend pentru iubitorii Lego: o replică de 1,5 m înălțime a Turnului Eiffel, din peste 10.000 de piese, expusă în Iulius Mall Cluj.

La Iulius Mall Cluj vei avea parte de un weekend în care poți să te întorci pe tărâmul copilăriei și să redescoperi magia lucrurilor simple. Vino să admiri unul dintre cele mai mari seturi realizate, de-a lungul timpului, o replică a Turnului Eiffel, în cadrul expoziției Brickenburg – Zilele Fanilor Lego!

În cadrul evenimentului vor avea loc și ateliere de Construcție din cărămizi  Lego pentru copii. Cu o tematică de primăvara specială, focusată pe arhitectură și diverse mecanisme tehnice funcționale și zone citadine construite din cărămizi Lego, expoziția care i-a fascinat pe clujeni revine în Iulius Mall.

În perioada 19-21 aprilie, în atriumul principal, zeci de mii de piese Lego vor forma orașe în miniatură pe care le poți admira. Vedeta expoziției este replica Turnului Eiffel, unul dintre cele mai mari seturi realizate de-a lungul timpului din piese Lego, care măsoară 1,5 m înălțime și este construită din nu mai puțin de 10.000 de piese.

În cadrul evenimentului cei mici sunt invitați să își lase imaginația să prindă forme în cadrul atelierelor de construcție cu piese Lego. Sesiunile de joacă au loc în fiecare zi, în intervalul orar 15:00-19:00. La atelierele de construcție sunt așteptați copiii cu vârsta mai mare de 5 ani. Accesul în cadrul expoziției, cât și la ateliere este gratuit, iar copii sub 7 ani trebuie să fie însoțiți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Școlile din România pot accesa gratuit 55 de materii în limba engleză, acreditate Cambridge, oferite de Spark Generation

Articolul următor

Aeroportul Oradea scoate la licitație spațiile comerciale din noul terminal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share