Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Oradea scoate la licitație spațiile comerciale din noul terminal

Aeroportul Internațional Oradea a lansat procedura de licitație pentru ocuparea spațiilor comerciale destinate activităților de tip bar bistro și retail duty-free din noul terminal ce va fi inaugurat în curând.

Pentru bar bistro sunt disponibile 3 spații, cu suprafețe de 68 mp + zonă depozitare 3 mp, 97 mp și 64 mp. Pentru magazinele duty-free sunt disponibile 4 spații, cu suprafețe de 79,5 mp, 69 mp, 37,5 mp și 38,5 mp.

 

Termen limită, 7 mai 2024

Ofertele vor fi depuse la sediul Aeroportului (Calea Aradului, nr. 80, Oradea) până în data de 7.05.2024, ora 15:00.

Ședința publică de deschidere a ofertelor va avea loc în 8.05.2024, la ora 09:00 pentru spațiile destinate desfășurării activității de alimentație publică de tip bar bistro, respectiv ora 13:00 pentru spațiile destinate desfășurării activității de tip retail duty-free, la sediul Aeroportului Oradea.

„Această licitație le oferă antreprenorilor oportunitatea de a-și dezvolta afacerile într-un mediu aflat în plină dezvoltare. Cu noile curse aeriene operate de companiile LOT și HiSky, care vor atrage călători locali și internaționali, afacerile vor avea expunere la un flux constant de clienți”, transmit reprezentanții Aeroportului Internațional Oradea.

Detaliile privind condițiile de participare și documentația de atribuire pot fi consultate pe site-ul Aeroportului, https://www.aeroportoradea.ro/ro/, la secțiunea Informații Publice/ Licitații.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Weekend pentru iubitorii Lego: o replică de 1,5 m înălțime a Turnului Eiffel, din peste 10.000 de piese, expusă în Iulius Mall Cluj.

Turn Eiffel de 1,5 m din piese Lego, expus în Iulius Mall Cluj

Articolul următor

Fitch Ratings reconfirmă Oradea în grupa orașelor cu cea mai ridicată credibilitate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share