Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UBB își recrutează din orașele Transilvaniei viitorii studenți vorbitori de germană

Programul cuprinde cursuri interactive, workshop-uri creative și prezentări despre posibilităţi de carieră | Foto: UBB

90 de elevi din zona Ardealului vor participa la programul Universitatea Elevilor de la Cluj-Napoca.

Universitatea Babeş-Bolyai (UBB), prin linia sa de studii specifică, organizează, în 15-19 aprilie, Universitatea Elevilor / Schuleruniversitat, program de prezentare a posibilităților de studii pentru elevii vorbitori de germană.

90 de elevi din Cluj-Napoca și alte șase orașe din Transilvania vor lua parte la cursuri interactive, workshop-uri creative, prezentări referitoare la ofertele de studiu în limba germană la UBB şi vor afla despre posibilităţile de carieră oferite de un studiu absolvit în limba germană.

Organizatorii le-au pregătit un program cultural şi de petrecere a timpului liber, pentru a-i familiariza cu viaţa studenţească din Cluj. Profesorilor însoţitori li se oferă oportunitatea schimbului de idei şi creării de reţele de colaborare. Partenerii şi sponsorii acestui program sunt companiile Xiting ROM, E.ON Business Services Cluj, Haufe Lexware și Emerson.

Ambasada Germaniei a contribuit la finanțarea programului, făcând posibilă acoperirea integrală a cazării, deplasării și mesei elevilor. Evenimentul este susținut de Gutenberg – Asociaţia Studenţilor Vorbitori de Limba Germană.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Autoritatea de Supraveghere Financială a aprobat documentul pentru oferta publică de cumpărare de acțiuni emise de Cemacon Cluj, ofertă inițiată de către Pavăl Holding, ce deține 80% din capitalul social, potrivit Goldring.

Frații Pavăl mai vor o bucățică din Cemacon

Articolul următor

Școlile din România pot accesa gratuit 55 de materii în limba engleză, acreditate Cambridge, oferite de Spark Generation

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share