Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Frații Pavăl mai vor o bucățică din Cemacon

Autoritatea de Supraveghere Financială a aprobat documentul pentru oferta publică de cumpărare de acțiuni emise de Cemacon Cluj, ofertă inițiată de către Pavăl Holding, ce deține 80% din capitalul social, potrivit Goldring.
Una dintre unitățile de producție a societății, profilată pe fabricarea de boiandrugi | Foto: Cemacon

Acționarii majoritari ai fabricilor de materiale de construcții cu producție în județele Sălaj și Bihor au lansat oferta de cumpărare.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a aprobat documentul pentru oferta publică de cumpărare de acțiuni emise de Cemacon Cluj, ofertă inițiată de către Pavăl Holding, ce deține 80% din capitalul social, potrivit Goldring.

Obiectul ofertei constă într-un număr de 24,6 milioane de acțiuni, reprezentând 2,632% din capitalul social. Prețul de cumpărare a fost stabilit la 0,43 lei/acțiune. Oferta se va derula între 24 aprilie și 8 mai.

Cemacon a încheiat cu succes implementarea proiectului „Cemacon Green Energy Farm”, de 1 milion de euro, cofinanțat în cadrul “Programului pentru energie în România”, prin Innovation Norway, ca operator de program.

Compania clujeană este cel mai mare producător de blocuri ceramice cu capital românesc și operează trei fabrici mari de cărămidă (două în Sălaj și una în Bihor), una de buiandrugi (grinzi plasate peste deschideri precum ferestre sau uși, n. red.), o fabrică de cărămizi aparente.

Cemacon este listată la Bursa de Valori Bucureşti. Acționarul principalul este Pavăl Holding, cea mai mare companie antreprenorială românească după cifra de afaceri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clinica de Ortopedie și Traumatologie a SCJU Târgu Mureș, model prin performanțe și premiere

Articolul următor

UBB își recrutează din orașele Transilvaniei viitorii studenți vorbitori de germană

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share